Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

23 Οκτωβρίου 2013

Σκαριόλο: «Ομάδα υψηλού επιπέδου ο Παναθηναϊκός»

Σε δηλώσεις στο επίσημο σάιτ της Λαμποράλ Κούτσα, ο τεχνικός των Ισπανών, Σέρτζιο Σκαριόλο, αναφέρθηκε στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, τον οποίο χαρακτήρισε ομάδα υψηλού επιπέδου, ενώ παραδέχτηκε τις δυσκολίες του αγώνα.

Αναλυτικά:

«Θα είναι ενδιαφέρουσα αναμέτρηση. Θα αντιμετωπίσουμε ιδιαιτερότητες με το ταξίδι και τις συνθήκες στην Κύπρο. Εμείς από την πλευρά μας πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για μια απαιτητική αναμέτρηση, καθώς αρκετοί παίκτες δεν έχουν την εμπειρία της Ευρωλίγκας και θα είναι εμπειρία για αυτούς Δουλεύουμε καθημερινά σε υψηλούς ρυθμούς και όταν αποδίδουμε καλά στο παρκέ, τονώνεται η αυτοπεποίθηση και η αισιοδοξία μας για το μέλλον. Πρέπει να ωριμάσουν και να... σκληρύνουν οι παίκτες μας»

Για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα του: «Ο Χάμιλτον θα είναι με την αποστολή και την Πέμπτη θα αποφασίσουμε αν θα τον χρησιμοποιήσουμε ή όχι. Ο Μαϊνόλντι ήδη έχει αρχίσει να κάνει προπονήσεις εδώ και 15 μέρες, ενώ δεν υπολογίζουμε τους Χάνγκα και Κελάτι».

Για την κριτική που δέχεται: «Ακολουθώ τον δρόμο μου για να κάνω την δουλειά του προπονητή ανάλογα με τα δικά μου πιστεύω. Γνωρίζω γιατί έχουμε κάνει δύο ήττες στο πρωτάθλημα. Είμαστε νέα ομάδα και πρέπει να κάνουμε πολλές ώρες προπόνησης για να αποκτήσουμε ομοιογένεια, δεν πιστεύω ότι υπάρχει λόγος να επιταχύνουμε τις διαδικασίες».

Για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό: «Ο Παναθηναϊκός είναι ομάδα υψηλού επιπέδου, διαθέτει έμπειρους παίκτες και εμείς από την πλευρά μας πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για έναν αγώνα υψηλών απαιτήσεων.

Θα βρούμε απέναντι μας παίκτες ικανούς να εκμεταλλευτούν οποιαδήποτε αδυναμία παρουσιάσουμε κατά την διάρκεια της αναμέτρησης. Δεν πρέπει να χάσουμε την συγκέντρωση μας σε κανένα σημείο, οι παίκτες ξέρουν ότι πρέπει να παλέψουν για να ελπίζουν σε νίκη.

Αν δεν προσπαθήσουν κατά την διάρκεια της αναμέτρησης, τότε στο φινάλε δεν θα έχουν τίποτα καλό να περιμένουν».