Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

23 Οκτωβρίου 2013

Παναθηναϊκή βραδιά!

Το Παναθηναϊκό Κίνημα διοργάνωσε Παναθηναϊκή βραδιά χθες, με εκπροσώπους από όλα τα τμήματα να βρίσκονται εκεί.

Μεταξύ των αθλητών και των παραγόντων του Παναθηναϊκού ήταν οι Στράτος Σωπήλης, Ηλίας Μιχαλαριάς, Τάσος Στεφάνου, Βλάσης Σταθοκωστόπουλος και οι αθλήτριες Δίελα, Καβάσιλα, Τσίμα και Νούσια.

Το ΠΑΝ.ΚΙ. ανακοίνωσε πως θα παρουσιάσει τα πλάνα του για το γήπεδο στις αρχές Δεκεμβρίου. Επίσης, ανακοινώθηκε η συμμετοχή του κόμματος στις δημοτικές εκλογές αλλά και στις ευρωεκλογές.

Στη συνέχεια τη σκυτάλη πήραν παράγοντες και αθλητές του Παναθηναϊκού. Αναλυτικά:

Νίκος Αβραμίδης (Γραμματέας του Κινήματος): «Η σημερινή εκδήλωση εντάσσεται στο πλαίσιο της προσπάθειας που έχει ξεκινήσει το Κίνημα σε μια δύσκολη καμπή της ιστορίας του Συλλόγου. Η άποψή μας είναι ότι πρέπει να είμαστε όλοι παρόντες στηρίζοντας τις προσπάθειες ΠΑΕ ΚΑΕ και Ερασιτέχνη και γενικότερα όλης της Παναθηναϊκής οικογένειας. Παράλληλα, πρέπει να επισημάνουμε ότι είναι σημαντική η βοήθεια του απλού κόσμου και στα απλά τμήματα του Ερασιτέχνη και όπου αλλού χρειάζεται».

Στράτος Σωπήλης: «Θέλουμε να ευχαριστήσουμε το ΠΑΝ.ΚΙ. για την πρόσκλησή του. Είμαστε όλοι ενωμένοι αυτές τις δύσκολες στιγμές. Γνωρίζουμε όλοι την οικονομική ένδεια που υπάρχει στην Ελλάδα. Ο Παναθηναϊκός είναι ένας μοναδικός και αδιαίρετος. Ο Παναθηναϊκός είναι αγάπη όλων και πρέπει να είμαστε κοντά».

Ηλίας Μιχαλαριάς: «Ο Ερασιτέχνης ΠΑΟ στηρίζει την κίνηση του ΠΑΝ.ΚΙ. γιατί απαρτίζεται από ανθρώπους που αγαπάνε τον Παναθηναϊκό περισσότερο από ο,τιδήποτε άλλο. Για αυτό είμαστε εδώ για να στηρίξουμε την κίνηση».

Στη συνέχεια δήλωσε: «Στη σημερινή εποχή παντρεύονται τα πάντα ίσως ο αθλητισμός μας κάνει να δούμε με διαφορετικό μάτι την πολιτική».

Ζένια Τσίμα (αρχηγός βόλεϊ γυναικών): «Είμαστε χαρούμενοι που μπορέσαμε να έρθουμε. Ο Παναθηναϊκός είναι ένας μεγάλος σύλλογος ένα κοινωνικό φαινόμενο».

Αποστολία Νούσια (αθλήτρια βόλεϊ γυναικών): «Ήρθαμε από το γυναικείο τμήμα να στηρίξουμε τους ανθρώπους του ΠΑΝ.ΚΙ. Οι αθλητές του Παναθηναϊκού είμαστε ένα με τους φιλάθλους είμαστε εδώ για να τους στηρίξουμε».