Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

29 Οκτωβρίου 2013

ΑΙΣΧΟΣ! Ποδοσφαιρική ΧΟΥΝΤΑ και επίσημα!

Πέρασε σήμερα από την Σούπερ Λιγκ η διάταξη η οποία προβλέπει τιμωρίες ομάδων στην περίπτωση που από τις ίδιες ή από μέσα που σχετίζονται με αυτές υπάρξουν δυσφημιστικά σχόλια.

Η διάταξη η οποία φωτογραφίζει τον Παναθηναϊκό και τον ΣΚΑΪ πέρασε σήμερα με 13 ψήφους υπέρ. Οι μόνες ομάδες που δεν ψήφισαν ήταν οι Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ, Ξάνθη και Απόλλων.

Το άρθρο 23Β αναφέρει οτι όποιο πρόσωπο που θα συνδέεται με μέλος του συνεταιρισμού κριθεί ότι με την κρίση του δυσφημεί τη Λίγκα ή άτομα που έχουν σχέση με αυτή ή οποιαδήποτε συνεργασία με αυτή, τότε θα υπάρχει χρηματικό πρόστιμο από δέκα έως και τριακόσιες χιλιάδες ευρώ! Ακόμη υπάρχει σχετική πρόβλεψη πως αν κάποιος πρόεδρος ΠΑΕ διαθέτει και μέσο ενημέρωσης, το οποίο ασκεί οποιαδήποτε κρίση που κρίνεται δυσφημιστική, τότε αυτόματα θα τιμωρείται ο σύλλογος με τον οποίο έχει σχέση το συγκεκριμένο πρόσωπο!

Ανακοίνωση-απάντηση Παναθηναϊκού στη Super League

Λίγη ώρα αργότερα και μετά την σχετική ψήφιση της εν λόγω διάταξης στον Παναθηναϊκό εξέδωσαν επίσημη ανακοίνωση με την οποία τονίζουν ότι δεν πρόκειται να σχολιάσουν κάτι παραπάνω πριν ενημερωθούν επίσημα μέσω των πρακτικών και τονίζουν ότι θα υπερασπίσουν με κάθε νόμιμο τρόπο τα δικαιώματα του Τριφυλλιού.

Η επίσημη ανακοίνωση της πράσινης ΠΑΕ αναφέρει:

"Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ δεν πρόκειται να προβεί σε οποιονδήποτε σχολιασμό επί των σημερινών αποφάσεων του Διοικητικού Συμβουλίου και της Γενικής Συνέλευσης της Σούπερ Λίγκας πριν λάβει αποτύπωση των τηρουμένων πρακτικών.

Ο Παναθηναϊκός διαβεβαιώνει τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας ότι θα ασκήσει όλα τα νόμιμα δικαιώματά που απορρέουν από το Σύνταγμα και τους νόμους του κράτους για να προστατέψει τα συμφέροντα του Παναθηναϊκού, αλλά και ευρύτερα του υγιούς επαγγελματικού ποδοσφαίρου".