Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

19 Οκτωβρίου 2013

Συνεχίζει να μας δουλεύει ο Αλαφούζος!

Συνεχίζει κανονικά να μας δουλεύει ο Γιάννης Αλαφούζος, ο οποίος... μοιράζει μεταγραφικούς στόχους για το Γενάρη!

Μιλάμε για τραγικά πράγματα, γιατί όπως γράψαμε και χθες, είναι αδύνατον μια ομάδα που δεν ε΄χει να πληρώσει νυν και παλιούς παίκτες να... σχεδιάζει μεταγραφές!

Μετά τον Τοτσέ, χθες το μεσημέρι κατέθεσε προσφυγή ο Σέμα Βελάσκες, ο οποίος δεν ζητεί μόνο τα δεδουλευμένα, αλλά όλο το σύμβολαιό του, που λήγει το 2015. Δηλαδή, ο αμυντικός από την Βενεζουέλα φέρεται να ζητάει ένα ποσό ύψους μισού εκατ. ευρώ.

Η πλευρά του διεθνούς άσου παρουσιάζεται δυσαρεστημένη, επειδή εξαίρεση μία συνάντηση με τον Νίκο Νταμπίζα την τελευταία μέρα της μεταγραφικής περιόδου, στον παίκτη δεν έγινε η παραμικρή πρόταση όλο το καλοκαίρι.

Χθες το βράδυ, όμως, προέκυψε η πληροφορία ότι ο Σεμπαστιάν Λέτο ετοιμάζεται και εκείνος από τη μεριά του να καταθέσει την προσφυγή στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας ζητώντας συνολικά 750.000 ευρώ.

Προσφυγή, όμως, είναι πιθανό να καταθέσει και ο Γιούρκας Σεϊταρίδης την επόμενη εβδομάδα. Σε αυτή την… λίστα ενδέχεται να προστεθεί και το όνομα του Φορναρόλι, ο οποίος έχει συμφωνήσει να παίρνει τα χρήματα που του οφείλονται σε 15 δόσεις.

Ωστόσο, ακόμα δεν έχει εισπράξει την πρώτη δόση και να παρατηρηθεί μεγαλύτερη καθυστέρηση, τότε ο Ουρουγουανός φορ θα ακολουθήσει τον δρόμο των υπολοίπων.