Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

24 Οκτωβρίου 2013

Γκιστ: «Να νικήσουμε με τον κόσμο»!


Στο Euroleague Greece μίλησε ο Τζέιμς Γκιστ, με αφορμή το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Λαμποράλ. Ο Αμερικάνος παραδέχτηκε πως η ομάδα χρειάζεται πολλή βελτίωση ακόμα ενώ δήλωσε πως οι παίκτες θέλουν κερδίσουν με τον κόσμο στο πλευρό τους. Αναλυτικά...

«Έχουμε ακόμα πολύ δρόμο για να διανύσουμε προκειμένου να φτάσουμε στο επιθυμητό επίπεδο. Μπορούμε να τα πάμε καλύτερα στη συνέχεια και φυσικά θα βρούμε ρυθμό μέσα από τα παιχνίδια. Είναι ακόμα νωρίς. Ακόμα προσπαθούμε να μάθουμε ο ένας τον άλλον. Να μάθουμε τα πάντα για να παίζουμε καλή άμυνα. Θα πάρει λίγο χρόνο, είναι σίγουρο αυτό. Και κόντρα στον Πανελευσινιακό δείξαμε ένα βελτιωμένο πρόσωπο αμυντικά. Κάναμε δύο δυνατές προπονήσεις πριν το παιχνίδι, δουλέψαμε στην άμυνα και δείξαμε κάπως βελτιωμένοι. Μέρα με τη μέρα θα είμαστε καλύτεροι».

Για το παιχνίδι με την Λαμποράλ: «Πιστεύω πως πρέπει να παίξουμε πραγματικά πολύ σκληρά και να παρουσιαστούμε καλύτεροι αμυντικά σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι κόντρα στη Λιέτουβος. Πρέπει να νικήσουμε αυτό το παιχνίδι, είναι μεγάλο παιχνίδι, καθοριστικό για εμάς και τη συνέχεια των υποχρεώσεων μας στη Euroleague. Πρέπει να συγκεντρωθούμε αποκλειστικά σε αυτό και να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα».

Για το ότι το παιχνίδι θα γίνει στην Κύπρο κι όχι στο ΟΑΚΑ: «Είναι καλύτερο που θα παίξουμε με κόσμο στο πλευρό μας. Για εμάς δεν αλλάζει καθόλου το πλάνο μας. Το μπάσκετ είναι παντού μπάσκετ, είτε παίζεις στο ΟΑΚΑ, είτε στην Κύπρο. Θέλουμε με τον κόσμο στο πλευρό μας να καταφέρουμε να πετύχουμε την πρώτη μας νίκη", κατέληξε ο Αμερικανός».