Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

8 Σεπτεμβρίου 2013

Αυτό είναι κατάντια, δεν είναι ομάδα!

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε δίκαια με 2-1 από την Παναχαΐκή και έδειξε για ακόμα ένα παιχνίδι ότι θέλει δουλειά για να γίνει ομάδα.

Συγκεκριμένα, ο Παναθηναϊκός ανασταλτικά ήταν κακός, με πολύ αργές αντιδράσεις του Μέντες και του Κουτρουμπή, με έναν «σκουριασμένο» Κοτσόλη που φέρει ευθύνη και στα δύο γκολ, αλλά και επιθετικά λίγα πράγματα. Ναι μεν ο Ατζαγκούν και ο Πράνιτς προσπάθησαν οργανωτικά, όμως, δεν υπήρχε ιδιαίτερη κίνηση για να σπάσει τη ζώνη άμυνας της Παναχαϊκής. Ακόμα και όσες φορές απείλησε το Τριφύλλι, ο Μπεργκ ήταν υπερβολικά άστοχος, όπως και ο Νάνο που έχασε πέναλτι.

Έτσι, η Παναχαΐκή με δύο μακρινά σουτ από τους Σιτόε (12’) και Μπόζιτς (31’) πήρε κεφάλι στο σκορ. Το μόνο που κατάφεραν οι πράσινοι ταν να μειώσουν στις καθυστερησεις με το αυτογκόλ του Βιγιαρέχο.

Παναχαϊκή (Τίμος Καββακάς): Λαζαρίδης, Μαραγκουδάκης, Κοκκίνης, Πλεγάς, Καζιάγκα, Σιτόε, Μπερτίν, Σπίνουλας, Βουγιαρέχο, Κιάσσος, Μπόζιτς.

Παναθηναϊκός (Γιάννης Αναστασίου): Κοτσόλης, Σπυρόπουλος, Χουχούμης, Κουτρουμπής, Μέντες, Ζέκα, Μπεργκ, Ατζαγκούν, Ρισβάνης, Ντίνας, Πράνιτς (52’ Νάνο).