Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

5 Σεπτεμβρίου 2013

Έφτιαξε το κλίμα ο Γκιστ!

Μπορεί στο στρατόπεδο του εξάστερου να υπήρχε ανησυχία για τη σοβαρότητα της κατάστασης του Γκιστ, όμως όταν βγήκαν καλά τα αποτελέσματα των εξετάσεων το καλό κλίμα επέστρεψε στις τάξεις της ομάδας.

Συγκεκριμένα, ο Γκιστ, χωρίς την παραμικρή αμφιβολία, ήταν ένας από τους διακριθέντες της προετοιμασίας του Παναθηναϊκού στο Καρπενήσι. Ένας από τους MVP των προπονήσεων, ο οποίος παρά το γεγονός ότι αναγκάστηκε να αποχωρήσει για λίγο από την χώρα μας, ήταν σαν να μην έλειψε καθόλου. Σε πάρα πολύ καλή φυσική και αγωνιστική κατάσταση ο Αμερικάνος απέδειξε πως την νέα σεζόν θα είναι ένας από τους κομβικούς παίκτες στην ομάδα. Όχι μόνο στην θέση «4», αλλά σε ολόκληρη την ομάδα.

Και επειδή αυτό φάνηκε εξ αρχής, όπως είναι φυσιολογικό, οι ενοχλήσεις στο γόνατο προκάλεσαν μεγάλη ανησυχία στον Αργύρη Πεδουλάκη και τους συνεργάτες του, αναφορικά με το τι πρόβλημα αντιμετώπιζε. Τελικά το ιατρικό επιτελείο της ομάδας εξέτασε λεπτομερώς τον παίκτη και αποδείχθηκε πως δεν ήταν κάτι το σοβαρό. Η διάγνωση έκανε λόγο για κάκωση στην επιγονατίδα, με τον Γκιστ να επιστρέφει άμεσα σε αγωνιστική δράση. Σε 10 μέρες το πολύ θα είναι πανέτοιμος και αυτό είναι κάτι που «έφτιαξε» Πεδουλάκη και παίκτες.