Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

29 Αυγούστου 2013

Αποκαλύψεις Αλαφούζου!

Την απόκτηση των Πράνιτς-Μπαλμπόα αλλά και ακόμη ενός επιθετικού, προανήγγειλε ο Γιάννης Αλαφούζος κατά τη διάρκεια του διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Είδηση έβγαλε το απογευματινό Δ.Σ. στα νέα γραφεία της ΠΑΕ, αφού ο Γιάννης Αλαφούζος έκανε λόγο για τρεις ακόμη μεταγραφές. Από το ρεπορτάζ προέκυπτε ότι θα ντυθούν στα πράσινα ο Ντάνιελ Πράνιτς και ο νεαρός Ουρουγουανός φορ Μπαλμπόα, ωστόσο ειπώθηκε ότι υπάρχει και άλλη κίνηση στα σκαριά, που αφορά στην απόκτηση έτοιμου επιθετικού που θα πλαισιώσει τον Μπέργκ. Η κίνηση αυτή, ενδεχομένως να αφορά την περίπτωση Κλωναρίδη.

Η έλευση του Πράνιτς αναμένεται να φιξαριστεί μέχρι την Παρασκευή, ενώ φαίνεται ότι έχει αποφασιστεί να αποκτηθεί ο Μπαλμπόα που δοκιμάζεται στο Απήλιον.

Ο Γιάννης Αλαφούζος ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει καμία απολύτως πρόταση, ούτε ανεπίσημο ενδιαφέρον από κανέναν επενδυτή, ενώ συζητήθηκε το θέμα του ομολογιακού δανείου και επιβεβαιώθηκε ότι έχουν εκταμιευθεί ήδη από την ΠΑΕ και οι τρεις δόσεις που αντιστοιχούν σε ποσό 5 εκατομμυρίων ευρώ.