Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

11 Ιουλίου 2013

Στον ΣΚΑΪ ο Παναθηναϊκός (;)

Η σεζόν που μας έρχεται θα είναι η τελευταία του Παναθηναϊκού στη Nova και το τριφύλλι θα ψάξει νέα τηλεοπτική στέγη με τον ΣΚΑΪ να είναι ένα από τα φαβορί λόγω Αλαφούζου.

Συγκεκριμένα, πριν την κλήρωση του πρωταθλήματος, η ΠΑΕ μέσω των Παναγόπουλου, Κωνσταντίνου και Μπαλωμένου ανακοίνωσε την αποχώρηση από τη Nova την επόμενη χρονιά στο διοικητικό συμβούλιο της Super League.

Αναλυτικά οι λόγοι:

- Το προϊόν είναι πολύτιμο και αυτό φαίνεται από το γεγονός ότι η Nova «ζει» από αυτό. Επομένως δεν γίνεται να ζητάει μειώσεις...

- Υπάρχει και ένα έτερο συνδρομητικό κανάλι και έως εκ τούτου μπορεί να μπει και αυτό στο παιχνίδι. Με την ανανέωση της σύμβασης όμως, δεν παίρνει την ευκαιρία ούτε καν να καταθέσει προσφορά.

- Βάσει συμβολαίου οι ομάδες δεν έχουν δικαίωμα αναζήτησης άλλης προσφοράς, πριν την άνοιξη. Άρα η ανανέωση από τώρα της σύμβασης, στερεί τη δυνατότητα να αναζήτησης κάτι καλύτερου.

- Η Νova κάνει κακή προώθηση του προϊόντος που έχει στην διάθεσή της. Απόδειξη του συγκεκριμένου ισχυρισμού είναι ότι ενώ έχει τα ιντερνετικά δικαιώματα (για κανάλια κλπ) αλλά και τα πρωταθλήματα Κ-20 δεν τα προβάλει ενώ στερεί και από τους συλλόγους το δικαίωμα να τα εκμεταλλευτούν.

Έτσι τα σενάρια είναι πολλά για τη νέα τηλεοπτική στέγη του Παναθηναϊκού, με τον ΣΚΑΪ να είναι το φαβορί λόγω του προέδρου της ομάδας, Γιάννη Αλαφούζου.