Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

6 Ιουλίου 2013

Θέλει να φύγει ο Καλάθης!

Έπειτα από ένα χρόνο στην Ρωσία ο Νικ Καλάθης φέρεται να θέλει να φύγει από την Λοκομοτίβ Κουμπάν. Ο Ελληνοαμερικάνος γκαρντ δεσμεύεται με συμβόλαιο, ωστόσο οι τάσεις φυγής του έχουν εκδηλωθεί με τους Ρώσους να είναι ενήμεροι για την επιθυμία του.

Μετά τη γέννηση του παιδιού του, ο πρώην «πράσινος» επιθυμεί να αποχωρήσει από την Λοκομοτίβ, κάτι για το οποίο είναι ενήμεροι οι διοικούντες της Ρώσικης ομάδας. Ο παίκτης έχει ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο, ενώ η ομάδα του ήθελε να επεκτείνει τη συνεργασία της μαζί του. Ο Καλάθης, από την άλλη, θα ήθελε όσο τίποτα να επιστρέψει στην Αμερική, αυτή τη φορά για να αγωνιστεί στο ΝΒΑ, ωστόσο κάτι τέτοιο φαντάζει δύσκολο, τουλάχιστον αυτή τη στιγμή. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, αν δεν μπορέσει πραγματοποιήσει το μεγάλο του όνειρο, δε θα είχε πρόβλημα να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Κάπου εδώ μπαίνει στο... κόλπο ο Παναθηναϊκός. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θέλει πολύ τον Καλάθη στον Εξάστερο και αναμένεται να καταθέσει πρόταση στους Ρώσους. Μένει να δούμε αν οι άνθρωποι της Κουμπάν θα δεχτούν να κάνουν πράξη την επιθυμία του παίκτη, καθώς και ποιες θα είναι οι απαιτήσεις τους. Πάντως η υπόθεση παραμένει εξαιρετικά δύσκολη...