Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

8 Ιουλίου 2013

Μπαρτζώκα κόψε τις... ανοησίες!

Δεν μπορούν να χωνέψουν με τίποτα οι λιμανίσιοι την... πλάκα που τους έκανε φέτος ο Εξάστερος!

Ο προπονητής του πελάτη, Γιώργος Μπαρτζώκας, μιλώντας στον Σέντρα δήλωσε πως το πρωτάθλημα... δεν παίχτηκε επί ίσοις όροις.

Μάλιστα, πρόβαλε σαν δικαιολογία το... ντόπινγκ και τους ελέγχους, λέγοντας πως όσα ακούστηκαν, χάλασαν το... πνεύμα του πελάτη!

"Μας χάλασαν το ομαδικό πνεύμα, τα υπονοούμενα για το ντόπινγκ...", είπε ο Μπαρτζώκας!

Αναλυτικά το σχετικό απόσπασμα: "Επίσης αυτά που συνέβησαν μέχρι να πάμε στους τελικούς ήταν απαράδεκτα.Οσοι άφησαν να βρουν βήμα αυτοί που μίλησαν έτσι για το κατόρθωμά μας στο Λονδίνο είναι υπόλογοι στον ελληνικό αθλητισμό. Λένε για το ντόπινγκ. Όταν μας έχουν γίνει τόσοι έλεγχοι ντόπινγκ, από την WADA πριν το final-4 σε τρεις παίκτες μας, όταν έγιναν στον ημιτελικό και τον τελικό από τρεις παίκτες και στις σειρές με Πάτρα και Ρέθυμνο από τρεις παίκτες επίσης. Όταν αφήνεις να πλανάται κάτι τέτοιο ουσιαστικά τι κανεις; Οτιδήποτε καλό πάει να δημιουργηθεί σε ομαδικό επίπεδο όχι μόνο πρέπει να το αμφισβητήσουμε, πρέπει να το αποδημήσουμε κιόλας."

Δηλαδή τι θέλατε κύριοι; Να μην γίνουν οι έλεγχοι; Για ποιο λόγο; Που είναι το... παράλογο;

***Τελικά, πολύ κακό παιδί ο... Δημήτρης! Είδαμε τον... πραγματικό πρωταθλητή Ευρώπης στους τελικούς!

***Αλήθεια, η Ευρωλίγκα παίχτηκε επί ίσοις όροις;

Είπε κι άλλα ωραία όμως...
"Από την άλλη ο Παναθηναϊκός είχε πολύ μεγάλο κίνητρο, ενώ κατέκτησε το τρόπαιο χωρίς να έχει τελειώσει ο τρίτος τελικός. Δεν είμαι καθόλου σίγουρος ότι αν παιζόταν και το υπόλοιπο του ματς θα χάναμε. Το Μαϊάμι έχανε και με τρίποντο του Άλεν κέρδισε το παιχνίδι. Θα ήταν αλλιώς αν μειώναμε τη σειρά σε 2-1 γιατί θα πηγαίναμε στο ΟΑΚΑ με άλλη ψυχολογία να διεκδικήσουμε τη νίκη."

Επίσης δικαιλόγησε τη συμπεριφορά των κόκκινων προβάτων στον τρίτο τελικό, μιλώντας για... ξέσπασμα: "Εγιναν πολλά πράγματα και το ξέσπασμα του κόσμου όπως γίνεται είναι αποτέλεσμα κάποιων πραγμάτων που έγιναν σε όλη τη σειρά."