Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

20 Μαΐου 2013

Σενάρια... τρόμου από την ΕΠΟ για τον ΠΑΟ!

Ο Γιάννης Αλαφούζος κατέθεσε μήνυση για την διαιτησία και η ΕΠΟ δεν χάνει την ευκαιρία να... χτυπήσει τους πράσινους!

Η κόκκινη ΕΠΟ κάνει τα πάντα για να δημιουργήσει "θέματα" στον Παναθηναϊκό και με αφορμή τη μήνυση που κατατέθηκε, διαρρέει πως έρχονται προβλήματα για την ομάδα.

Συγεκριμένα, η προσφυγή στα πολιτικά δικαστήρια είναι αντίθετη με τους κανονισμούς που διέπουν το ποδόσφαιρο από τη στιγμή που υπάρχει το αυτοδιοίκητο. Μάλιστα, η προβλεπόμενη ποινή μπορεί να είναι κι ο υποβιβασμός στην αμέσως επόμενη κατηγορία αν δεν αποσυρθεί η μήνυση που έχει κάνει μια ΠΑΕ και φαίνεται ότι σε αυτού του τύπου τα πρόβλημα εμπλέκεται κι ο Παναθηναϊκός σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες.

Μάλιστα πρόθεση της ομοσπονδίας είναι να στείλει το θέμα στην UEFA και τη FIFA...

Ωστόσο, από το περιβάλλον της ΠΑΕ τονίζουν ότι δεν συντρέχει κανένας λόγος να επιβληθεί στον Παναθηναϊκό τέτοιου τύπου τιμωρία και έλεγαν ότι ουσιαστικά δεν υπάρχει κανένα ζήτημα, από τη στιγμή που η μήνυση δεν έχει κατατεθεί από την πλευρά της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Όπως διευκρινίστηκε από τους πράσινους την μήνυση την υπέβαλε ο Βασίλης Κωνσταντίνου μέσω του δικηγορικού γραφείου του Μιχάλη Δημητρακόπουλου.

Πρόκειται για ένα φυσικό πρόσωπο το οποίο κινήθηκε νομικά με αποτέλεσμα να εμπλέκεται πουθενά η ΠΑΕ Παναθηναϊκός στην υπόθεση αυτή και να μπορεί να τιμωρηθεί από την ΕΠΟ γιατί απευθύνθηκε στα πολιτικά δικαστήρια.

Βέβαια, υπάρχει το ενδεχόμενο να μπορεί να τιμωρηθεί ο Βασίλης Κωνσταντίνου.