Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

23 Ιουνίου 2012

Ετοιμάζουν σαμπάνιες στο Gazzetta!

Όσο περνάνε οι μέρες και ο μπασκετικός Παναθηναϊκός βρίσκεται σε αναζήτηση γενικών και ειδικώς ,τόσο το Gazzetta αυξάνει τα ...χαιρέκακα άρθρα του. Μετά το περυσινό ντου του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στα γραφεία τους και την επισημοποίηση πριν λίγες εβδομάδες ,πως αναλαμβάνει την ΚΑΕ ,στο Gazzetta έχουν ξεκινήσει να "χτυπούν" ύπουλα αλλά επίμονα.

Με ρεπορτάζ που έχουν πολύ μεγάλη δόση αλήθειας ,αλλά και με μια πρόωρη καταστροφολογία ,ώστε να δημιουργούν κλίμα αναξιοπιστίας γύρω απο το πρόσωπο του Δ.Γιαννακόπουλου και να προετοιμάζονται για μεγάλα πάρτι ,σε περίπτωση αποτυχίας της ομάδας που πάει να χτιστεί (ή να ανανεωθεί ή δεν ξέρω και γω τι στο διάολο).

Αυτό είναι μια μικρή επισήμανση ,ώστε να τσεκάρετε λίγο πιο πολύ τα κείμενα που θα ανεβάζουν απο δω και στο εξής αν τα πράγματα δεν πάνε καλά ,ή τον τρόπο με τον οποίο θα αμφισβητούν έμμεσα την ομάδα εξαιτίας του ιδιοκτήτη της.

http://www.panathinaikos-press.com/2012/06/gazzetta.html


Αν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις εξελίξεις στον Παναθηναϊκό κάντε like στην σελίδα του Newspao.gr στο Facebook πατώντας εδώ.