Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

24 Ιουνίου 2012

Απαντάει ο Σάρας...

Την οριστική απάντηση του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, στην πρόταση που του έχει γίνει να κρεμάσει τα παπούτσια του και να γίνει προπονητής, περιμένουν στον Παναθηναϊκό.

Ο Σάρας δήλωνε μέχρι πριν λίγες ώρες αναποφάσιστος, καθώς δυσκολεύεται να πάρει απόφαση πως θα σταματήσει το μπάσκετ. Ωστόσο, θεωρεί πως η πρόταση που του έχει κάνει ο Παναθηναϊκός αποτελεί... πρόκληση για τον ίδιο και δεν την έχει απορρίψει οριστικά.

Τη Δευτέρα (25/6) ο Σάρας καλείται να δώσει την τελική του απάντηση, καθώς και ο Παναθηναϊκός πρέπει να γνωρίζει αν θα πρέπει να συνεχίσει το ψάξιμο για προπονητή.

Εντός των επόμενων ωρών θα υπάρχουν συνεπώς εξελίξεις στο συγκεκριμένο θέμα. Αν, πάντως, ο Γιασικεβίτσιους απαντήσει αρνητικά, στον Παναθηναϊκό έχουν κάποιες ακόμη εναλλακτικές λύσεις.

Οι πράσινοι θέλουν να βρουν τον αντί - Ομπράντοβιτς μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα, με τον Γιούρι Ζντοβτς να αποτελεί την πρώτη εναλλακτική λύση, σε περίπτωση άρνησης του Σάρας.


Αν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις εξελίξεις στον Παναθηναϊκό κάντε like στην σελίδα του Newspao.gr στο Facebook πατώντας εδώ.