Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

22 Ιουνίου 2012

Δείξτε τα και... ΒΟΥΛΩΣΤΕ τους!

Λίγες ώρες πριν το ματς-πρόκληση της Εθνικής μας για τα προημιτελικά του Euro, οι Γερμανοί συνεχίζουν να προκαλούν όσο περισσότερο μπορούν δείχνοντας σε όλους μας το κόμπλεξ τους, αλλά και το πόσο τελικά φοβούνται την Ελλάδα.

Η συμπεριφορά τους έχει κάνει τις περισσότερες χώρες της Ευρώπης να τεθούν στο πλευρό της Εθνικής μας ομάδας, μιας ομάδας που μας έχει χαρίσει άπειρες χαρές τα τελευταία χρόνια. Από τις συνεχόμενες προκρίσεις σε τελικές φάσεις ευρωπαϊκών και παγκόσμιων διοργανώσεων μέχρι το. έπος του 2004.

Αυτό λοιπόν που εύχομαι για το βραδινό ματς είναι οι Έλληνες παίκτες να βγουν και να παίξουν με πάθος και ποδοσφαιρικό θράσος, να μη φοβηθούν τον αντίπαλο και να πιστέψουν στη νίκη. Σίγουρα οι απουσίες του ηγέτη, Γιώργου Καραγκούνη, αλλά και του Αβραάμ Παπαδόπουλου είναι σημαντικές, αλλά... ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΣΑΙ. Είμαι σίγουρος ότι τα παιδιά που θα αγωνιστούν απόψε θα παίξουν και γι' αυτούς. Και σε ενδεχόμενη νίκη, εμείς θα είμαστε εκεί που ήμασταν προ ολίγων ημερών, μετά τη νίκη με τους Ρώσους. Εκεί που ήμασταν και πριν 8 χρόνια, μετά από κάθε νίκη απέναντι σε Γάλλους, Τσέχους και Πορτογάλους. ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!

ΠΑΜΕ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ! ΔΕΙΞΤΕ ΤΟΥΣ ΠΩΣ. «ΠΕΡΝΑΝΕ» ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΧΡΩΣΤΑΝΕ!!!



Υ.Γ.: Και όπως δήλωσε ο Ντιέγκο Μαραντόνα, αν 300 Έλληνες μπορούσαν να κρατήσουν 10.000 Πέρσες στις Θερμοπύλες, τότε 11 Έλληνες έχουν σίγουρα ελπίδες κόντρα σε 11 Γερμανούς.


Αν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις εξελίξεις στον Παναθηναϊκό κάντε like στην σελίδα του Newspao.gr στο Facebook πατώντας εδώ.