Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

26 Ιουνίου 2012

Μπαρμπαρούσης και Πίντο οι πρώτες μεταγραφές! (vid)

Σύμφωνα με πληροφορίες ο ΠΑΟ είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του Αντρέ Πίντο και του Κώστα Μπαρμπαρούση που θα αποτελέσουν τις πρώτες μεταγραφές.


Κοντά στις πρώτες του μεταγραφές είναι σύμφωνα με πληροφορίες ο ΠΑΟ. Όπως φαίνεται η ομάδα είναι κοντά στον Αντρέ Πίντο και τον Κώστα Μπαρμπαρούση. Ο Αντρέ Πίντο είναι αμυντικός και απασχολεί από πέρσι τον ΠΑΟ, και όλα δείχνουν ότι θα έρθει με την μορφή δανεισμού από την Πόρτο αφού η διοίκηση τα έχει βρει σε όλα με τους "Δράκους".


Ο Κώστας Μπαρμπαρούσης είναι 22χρόνος ομογενής επιθετικός γεννημένος από Έλληνες γονείς στην Νέα Ζηλανδία. Έχει φορέσει την φανέλα της Νέας Ζηλανδίας και οι εμφανίσεις του στους νέους τον έκαναν περιζήτητο και έτσι αποκτήθηκε από την Αλάνια ομάδα της Ρωσίας. Ο 22χρόνος επιθετικός είναι τρελαμένος και θέλει να φορέσει το τριφύλλι στο στήθος, η ρώσικη ομάδα είναι σε συζητήσεις με τον ΠΑΟ και το κασέ του δεν είναι βαρύ οπότε λογικά θα αποτελέσει μαζί με τον Πίντο τις πρώτες μεταγραφικές κινήσεις. 


Δείτε κάποια στιγμιότυπα του νεαρού φορ



Αν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις εξελίξεις στον Παναθηναϊκό κάντε like στην σελίδα του Newspao.gr στο Facebook πατώντας εδώ.