Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

20 Ιουνίου 2012

Βουγιούκας: "Σοκ η φυγή Ζοτς-Ο ΠΑΟ τον πρώτο λόγο"

Ο Ίαν Βουγιούκας μίλησε για την φυγή του Ζέλικο Ομπράντοβιτς από τον Παναθηναϊκό, ενώ αναφέρθηκε και στις προτάσεις που έχει από άλλες ομάδες, τονίζοντας ωστόσο πως ο Εξάστερος έχει τον πρώτο λόγο.

"Το ενδιαφέρον της Μακάμπι είναι υπαρκτό, όπως και άλλων ευρωπαϊκών ομάδων, που αγωνίζονται στην Ευρωλίγκα και το Eurocup. Για μένα, όμως, ο Παναθηναϊκός έχει τον πρώτο λόγο, γιατί σε αυτή την ομάδα έχω περάσει δύο πολύ ωραία χρόνια, μού έχουν φερθεί άψογα και έχουμε πανηγυρίσει σπουδαίες επιτυχίες. Εννοείται, βέβαια, πως η αποχώρηση του Ζέλικο Ομπράντοβιτς αποτελεί τεράστιο πλήγμα για τον Παναθηναϊκό και για μένα".

"Μπορεί στο πίσω μέρος του μυαλού μου να υπήρχε η σκέψη περί αποχώρησης του κόουτς, αλλά όταν συνέβη και το μάθαμε ήταν ένα μικρό σοκ για όλους μας. Δεν αμφιβάλλω ότι ο Παναθηναϊκός θα πάρει καλό προπονητή, αλλά για όλους μας, τόσο για τους παίκτες όσο και για τον ίδιο τον σύλλογο, θα είναι σαν να ξεκινάμε πάλι από την αρχή, σαν να πατάμε ‘restart’".

*Δηλώσεις στο sport24


Αν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις εξελίξεις στον Παναθηναϊκό κάντε like στην σελίδα του Newspao.gr στο Facebook πατώντας εδώ.