Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

22 Ιουνίου 2012

Ματιές σε "Σάρας"

Η αρνητική στάση με την οποία αντιμετωπίζει το ενδεχόμενο ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας του Παναθηναϊκού ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, ενθαρρύνει διάφορους… μνηστήρες να τον πλησιάσουν. Όχι για να τον αποκτήσουν ως προπονητή, αλλά ως παίκτη.

Ο "Σάρας" δεν είναι… ζεστός να αναλάβει το αν μη τι άλλο βαρύ φορτίο του Εξάστερου και να γίνει ο αντί-Ομπράντοβιτς. Έτσι, λοιπόν, οι πρώτες σειρήνες από το εξωτερικό έκαναν την εμφάνισή τους και προσπαθούν να "μαγέψουν" τον πολύπειρο γκαρντ.

Όπως παραδέχτηκε ο τεχνικός διευθυντής της Ζαλγκίρις Κάουνας, η ομάδα από την πατρίδα του Λιθουανού εξετάζει πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να κινηθεί για την απόκτησή του.

Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει ότι ο "Σάρας" θα κάνει αποδεκτή τυχόν πρόταση από τους συμπατριώτες του, καθώς τίποτα δεν είναι σίγουρο για το μέλλον του. Είτε ως παίκτης είτε ως προπονητής, κάτι που φαντάζει από πάρα πολύ δύσκολο μέχρι απίθανο.

Αν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις εξελίξεις στον Παναθηναϊκό κάντε like στην σελίδα του Newspao.gr στο Facebook πατώντας εδώ.