Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

21 Ιουνίου 2012

"Ασόβαρες καταστάσεις"

Iδιαίτερα Καυστικός παρουσιάστηκε στη διάρκεια του ΔΣ και ο Γιάννης Αλαφούζος, όταν η συζήτηση έφτασε στο ενδιαφέρον του Πρίγκιπα και στις επιστολές που έχει στείλει στο ΔΣ η δικηγόρος του.

«Εγώ προσπαθώ να τον βρω, για να μιλήσω μαζί του και να τελειώσει μια και καλή αυτό το θέμα. Δεν θέλω να μείνει ούτε ένας με την αμφιβολία ότι ήρθε επενδυτής στον Παναθηναϊκό και τον διώξαμε», ανέφερε αρχικά ο κ Αλαφούζος.

Εν συνεχεία στάθηκε στη συμβολή όλων των ανθρώπων οι οποίοι προσπαθούν για τον Παναθηναϊκό το τελευταίο δίμηνο: «Κάνουμε μία μεγάλη προσπάθεια να συγκεντρώσουμε χρήματα και να ξεπεράσουμε τα εμπόδια που έχουμε. Κανένας δεν μας βοήθησε απ' έξω από την ομάδα. Πολλοί λένε ότι ενδιαφέρονται, αλλά κανείς δεν ήρθε να συνδράμει».

Κατόπιν, σχολίασε την επιστολή της Μιχοπούλου και ήταν ιδιαίτερα δεικτικός: «Όσα συμβαίνουν είναι ασόβαρα. Δεν συνάδουν με τον Παναθηναϊκό. Είναι μεγάλη ομάδα και δεν μπορούμε να ασχολούμαστε με τέτοιες καταστάσεις. Όποιος θέλει να μας βρει, εδώ είμαστε. Αλλά μέχρι τώρα, δεν φάνηκε κανένας».

Να σημειωθεί ότι τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ συμφώνησαν με τα λεγόμενα του Αλαφούζου και ζήτησαν να ανοίξει η ΑΜΚ το συντομότερο δυνατό, ώστε να διαλυθεί κάθε αμφιβολία γύρω από τον Φαϊζάλ και την πρόθεση του να βάλει χρήματα. «Να κάνουμε την ΑΜΚ για να μην υπάρχει άλλοθι για κανένα», ήταν η κοινή άποψη που εκφράστηκε.


Αν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις εξελίξεις στον Παναθηναϊκό κάντε like στην σελίδα του Newspao.gr στο Facebook πατώντας εδώ.