Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

19 Ιουνίου 2012

Για τον Λέτο θα μιλήσει κανείς;

Διάβαζα χθες ότι έπειτα από πέντε -περίπου- μήνες αποχής από τους αγωνιστικούς χώρους ο Σεμπάστιαν Λέτο αποφάσισε να υποβληθεί τελικά σε επέμβαση, μιας και οι πόνοι στο γόνατο συνεχίζουν να τον ταλαιπωρούν. 

Και ερωτώ εγώ: έπρεπε να περάσει τόσος καιρός για να παρθεί η συγκεκριμένη απόφαση και μάλιστα από την ίδιο τον παίκτη; Έπρεπε οι γιατροί του Παναθηναϊκού να επιμένουν τόσους μήνες ο παίκτης να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα αρχικά στην Παιανία και στη συνέχεια στην Ιταλία; Μήπως αν ο Αργεντινός είχε μπει από τον Ιανουάριο στο χειρουργείο όλα να ήταν καλύτερα τώρα και δε να μη φτάναμε στο σημείο να λείπει τελικά από τα γήπεδα για περίπου ένα χρόνο; Και τέλος, αν ο ίδιος ο Λέτο δεν αποφάσιζε να χειρουργηθεί, θα συνεχίζαμε να παρακολουθούμε αυτό το σίριαλ, για το οποίο ο παίκτης δεν φέρει ΚΑΜΙΑ απολύτως ευθύνη;

Μακάρι ορισμένα από το παραπάνω ερωτήματα να μπορούσαν να απαντηθούν από τη διοίκηση. Θα είχαν πολύ ενδιαφέρον οι απαντήσεις.

Σίγουρα, λοιπόν, στην περίπτωση του Λέτο έχουν γίνει ΠΟΛΛΑ λάθη, αρκετά από τα οποία θα μπορούσαν να είχαν αποφευχθεί, αν κάποιοι μέσα στην ομάδα δε φοβόντουσαν να βγουν και να πουν την αλήθεια, όσον αφορά στο μέγεθος της ζημιάς του γονάτου του ποδοσφαιριστή (γιατί δεν μπορώ να δεχθώ ότι μετά από 2-3 μήνες δεν είχαν συνειδητοποιήσει πόσο σοβαρός είναι ο τραυματισμός). Αυτό που πρέπει να κάνουμε εμείς τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή είναι υπομονή και να ευχηθούμε όλα να πάνε καλά, ώστε να ξαναδούμε τον «πράσινο» παικταρά στα γήπεδα να συνεχίζει από εκεί που τελείωσε πέρυσι το Δεκέμβρη.



ΜΗ «ΜΑΣΑΣ» ΡΕ ΜΑΓΚΑ!!!


Αν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις εξελίξεις στον Παναθηναϊκό κάντε like στην σελίδα του Newspao.gr στο Facebook πατώντας εδώ.