Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

24 Ιουνίου 2012

'' Έμβλημα ο Καραγκούνης''

Την επιθυμία της διοίκησης του Παναθηναϊκού να ανανεώσει το συμβόλαιο του Γιώργου Καραγκούνη εξέφρασε ο Γιάννης Αλαφούζος.

Ο Mr.Skai σε δηλώσεις του στην «Sportday» χαρακτήρισε παίκτη έμβλημα τον διεθνή μέσο για τους «πράσινους», τονίζοντας πως στο «τριφύλλι» υπάρχει σκέψη ο έμπειρος άσος να αναλάβει πόστο στην ομάδα μόλις αποφασίσει να σταματήσει το ποδόσφαιρο.
«Ο Καραγκούνης είναι ένας παίκτης-έμβλημα για τον Παναθηναϊκό. Θέλουμε να ανανεώσει, να μείνει σε εμάς και όταν τελειώσει το ποδόσφαιρο να αναλάβει ένα σημαντικό πόστο στην ομάδα», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του.
Από την πλευρά του, ο Γιώργος Καραγκούνης δεν έχει αποκαλύψει τις προθέσεις του για το μέλλον και τη δεδομένη στιγμή θέλει να ξεκουραστεί δίπλα στα αγαπημένα του πρόσωπα.
Μέσα στις επόμενες μέρες, ο έμπειρος άσος αναμένεται να έχει επαφή με τη διοίκηση του Παναθηναϊκού προκειμένου να έχει μία πρώτη κουβέντα για το τι μέλλει γενέσθαι.

Αν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις εξελίξεις στον Παναθηναϊκό κάντε like στην σελίδα του Newspao.gr στο Facebook πατώντας εδώ.