Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

20 Ιουνίου 2012

Και το όνομα αυτού...

Κουίνσι Οβούσου Αμπέγιε!Στο πρόσωπο του Γκανέζου μεσοεπιθετικού φένεται να βρήκε ο Ζεσουάλδο Φερέιρα τον νέο ηγέτη του Παναθηναικού.Για αυτό και ο Δημήτρης Γόντικας επικοινώνησε με τον ατζέντη του παίκτη,ώστε να επισπεύσει την παραμονή του.

Εφόσον ο Σεμπάστιαν Λέτο τραυματίστηκε,ο Φερέιρα θέλει να βρει έναν παίκτη,πάνω στον οποίο θα χτίσει τον νέο Παναθηναικό.Ο Κουίνσι φένεται να είναι ο ιδανικός.
Μετά την επικοινωνία του Γόντικα με τον ατζέτη,η πλευρά του παίκτη είναι θετική στο θέμα της παραμονής,αλλά θέλει να καταβληθούν άμεσα τα οφειλόμενα κάτι που έχει ήδη διακανονιστεί.
 Πλέον, οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού θα ξεκινήσουν άμεσα τις επαφές με την διοίκηση της Αλ Σάαντ, προκειμένου να πετύχουν τον εκ νέου δανεισμό του, ενώ και ο ίδιος ο παίκτης θα επιδιώξει είτε να επεκτείνει για ένα χρόνο το συμβόλαιό του μαζί της και στη συνέχεια να μετακινηθεί στο «τριφύλλι», είτε να μείνει ελεύθερος.

Αν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις εξελίξεις στον Παναθηναϊκό κάντε like στην σελίδα του Newspao.gr στο Facebook πατώντας εδώ.