Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

25 Ιουνίου 2012

Δυσκολεύει πολύ η παραμονή του Κουίνσι

Χθες ήρθαν τα… ξένα δημοσιεύματα που ήθελαν τον Κουίνσι να πηγαίνει ως αντικαταστάτης του Καβάνι στη Νάπολι. Εμείς εδώ φυσικά δεν αναπαράγαμε τη συγκεκριμένη είδηση καθώς ήμασταν τουλάχιστον επιφυλακτικοί.

Σήμερα η εφημερίδα Πράσινη με δημοσίευμά της γράφει πως ο Κουίνσι μετέφερε μέσω του μάνατζέρ του στην Αλ Σαντ (ομάδα που ανήκει) πως θέλει να παραμείνει δανεικός στην ομάδα της Αθήνας.

Ο Γκανέζος πρότεινε στην Αλ Σαντ να του γίνει επέκταση συμβολαίου (λήγει το επόμενο καλοκαίρι το υπάρχον) προκειμένου να ανανεωθεί ο δανεισμός του στο «τριφύλλι», όμως η ομάδα του Κατάρ ζητά όλα τα χρήματα από τον Παναθηναϊκό.

Την περασμένη σεζόν, οι «πράσινοι» έδιναν το 50% του συμβολαίου του Κουίνσι, ενώ φέτος η Αλ Σαντ ζητά ολόκληρο το 1.000.000 ευρώ για τον Γκανέζο.

Γνωρίζοντας πως τα οικονομικά δεδομένα είναι δύσκολα και ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να πληρώσει ένα τέτοιο συμβόλαιο, ο Κουίνσι πρότεινε από μόνος του να του γίνει μείωση αποδοχών κατά 300.000 ευρώ και να λαμβάνει λοιπόν 700.000 ευρώ.

Κι όλα αυτά, τη στιγμή που η Αλ Σαντ έχει ενημερώσει πως υπήρχε από ενδιαφέρον από ομάδα της Κίνας, όμως ο Κουίνσι ούτε που θέλησε να την ακούσει.

Βέβαια εμείς ως transfernews διαβάζοντας το δημοσίευμα δεν θα βάλουμε τίτλο «Τρελός για Παναθηναϊκό ο Κουίνσι» καθώς απ’ ότι φαίνεται δυσκολεύει εξαιρετικά η παραμονή του 26χρονου μεσοεπιθετικού.

Πέρυσι ο Παναθηναϊκός έδωσε 500.000 ευρώ για τον Κουίνσι και φέτος (θεωρητικά) καλείται να πληρώσει 700.000 ευρώ καθώς ναι μεν ο Γκανέζος ρίχνει τις απαιτήσεις του όμως η Αλ Σαντ δεν θέλει να πληρώσει φράγκο.

Πώς θα γίνει λοιπόν ο Παναθηναϊκός του ακόμη πιο μειωμένου φετινού μπάτζετ να καταφέρει να δώσει ουσιαστικά αύξηση για τον Κουίνσι Οβούσου Αμπέγιε; Την απάντηση δεν μπορούμε να την βρούμε όσο και να προσπαθήσαμε…

http://transfernews.gr/news/greece/quincy-panathinaikos-paramoni-33084.html

Αν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις εξελίξεις στον Παναθηναϊκό κάντε like στην σελίδα του Newspao.gr στο Facebook πατώντας εδώ.