Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

20 Ιουνίου 2012

''Άφαντος ο Πρίγκηπας''

Τις τελευταίες μέρες το όνομα του Πρίγκηπα Φειζάλ βγήκε και πάλι στο προσκήνιο,με τη δικηγόρο του να στέλνει επιστολή στην ΠΑΕ,που να λέει να γίνει άμεσα ΑΜΚγια να βάλει τα λεφτά.

Με δηλώσεις του στην SPORTDAY,ο Γιάννης Αλαφούζος τόνισε πως ψάχνει να έρθει σε επικοινωνία με τον Αλ Σαούντ,όμως αυτός παραμένει άφαντος!Αναλυτικά είπε:
«Εχουμε βρει στοιχεία του, αλλά τον ίδιο δεν μπορούμε να τον βρούμε. Είναι άφαντος. Δεν έχουμε κατορθώσει να τον βρούμε. Εχει αναλάβει μία εταιρεία να τον φέρει σε επαφή μαζί μου. Εχουμε βρει γύρω γύρω κάποιους ανθρώπους, αλλά τον ίδιο πουθενά. Δεν εμφανίζεται. Εγώ ξέρω ότι αν ενδιαφέρεσαι να πάρεις κάτι, έρχεσαι σε επαφή εσύ ο ίδιος με αυτόν που το έχει. Τι να πω; Κάθε μέρα που περνάει αυξάνονται οι επιφυλάξεις μου για τη συγκεκριμένη ιστορία».
 Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει βρει η εταιρεία αυτή για λογαριασμό του Αλαφούζου, η οικογένεια του Φεϊζάλ έχει κατασκευαστική εταιρεία, αλλά δεν φαίνεται από πουθενά ότι θέλει κάποια χρήματα να τα επενδύσει στον Παναθηναϊκό.
Οσον αφορά την προσπάθεια που κάνει για να μαζέψει χρήματα εν όψει του νέου ελέγχου της ΟΥΕΦΑ, ο Γιάννης Αλαφούζος είπε: «Προχωράμε με μεγάλο κόπο και προσπάθεια, για να είμαστε εντάξει και στις νέες ημερομηνίες».

ΑΥΡΙΟ Η ΑΜΚ

Αύριο Πέμπτη θα γίνει τελικά το Δ.Σ. της ΠΑΕ με κύριο θέμα την παράταση της ΑΜΚ μέχρι 9 Αυγούστου.
Στην ΠΑΕ έχουν μαζέψει όλα τα απαραίτητα έγγραφα για να κατατεθεί το ενημερωτικό δελτίο και έτσι να αρχίσει και πάλι η ΑΜΚ και να έχει το δικαίωμα όποιος θέλει να βάλει χρήματα. Η διάρκειά της θα παραταθεί ένα μήνα, για να μαζευτούν όσα περισσότερα χρήματα γίνεται. Στη διάρκεια του Δ.Σ. της ΠΑΕ ο πρόεδρος Δημήτρης Γόντικας θα διαβάσει την επιστολή του Φεϊζάλ,αλλά αναμένεται και το Δ.Σ. να αποφασίσει πως είναι ευπρόσδεκτα τα χρήματα, αρκεί να εμφανιστεί ο επενδυτής. Στο Δ.Σ. θα συζητηθεί το θέμα Λέτο και το πώς θα κινηθεί η ΠΑΕ από εδώ και πέρα και στο θέμα του Αργεντινού. Ακόμα θα συζητηθούν και αγωνιστικά θέματα μετά την παραμονή του Φερέιρα, οι κινήσεις για τις ανανεώσεις συμβολαίων και τις περικοπές σε κάποια συμβόλαια. Στα θέματα του Δ.Σ. είναι και ο ορισμός εκπροσώπων στις θυγατρικές εταιρείες της ΠΑΕ.


Αν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις εξελίξεις στον Παναθηναϊκό κάντε like στην σελίδα του Newspao.gr στο Facebook πατώντας εδώ.