Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

21 Ιουνίου 2012

Εκτός από το ρόστερ ψάχνει και για συνεργάτες

Εκτός από την προσπάθεια του Ζεσουάλδο Φερέιρα για την απόκτηση παικτών που θα στελεχώσουν το ρόστερ μια ακόμα δυσκολία προστέθηκε. Ο Πορτογάλος τεχνικός ψάχνει επίσης και προπονητικό τιμ αφού 3 συνεργάτες του έχουν αποχωρήσει από τον ΠΑΟ. Δείτε ποια είναι τα επικρατέστερα πρόσωπα από το newspao.gr


Σε όλα τα προβλήματα με τις μαζικές αποχωρήσεις παικτών και την προσπάθεια αντικατάστασης του ώστε να καλυφτεί το κενό τους μια ακόμη δυσκολία θα αντιμετωπίσει ο Ζεσουάλδο Φερέιρα. Ο Πορτογάλος τεχνικός αναζητά συνεργάτες που θα αποτελέσουν το νέο προπονητικό τιμ του ΠΑΟ.


Να υπενθυμίσουμε ότι αυτό συμβαίνει γιατί 3 σημαντικά μέλη αποχώρησαν από το τιμ της ομάδας και αναγκαστικά πρέπει να βρεθούν αντικαταστάτες τους. Τον "χορό" των αποχωρήσεων άνοιξε ο Ζοσέ Γκόμεζ, ο μέχρι πρότινος βοηθός του Φερέιρα, που επιθυμεί να ακολουθήσει πλέον καριέρα πρώτου προπονητή. Ακολούθησε ο Ρούι Σίλβα που ήταν υπεύθυνος για την ανάλυση του αντιπάλου πριν από κάθε αγώνα και τέλος αποχώρησε ο προπονητής τερματοφυλάκων Βασίλης Αλεξούδης.


Η στελέχωση του προπονητικού τιμ θα γίνει άμεσα  με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο βοηθός προπονητή του Φερέιρα θα προέρχεται σίγουρα από την Πορτογαλία. Θα προστεθεί επίσης ένας από τους προπονητές της ακαδημίας, με σκοπό να βοηθήσει στην καλύτερη γνώση και αξιοποίηση των ποδοσφαιριστών οι οποίοι θα προωθηθούν από την ομάδα Κ20. Όσο για τον προπονητή τερματοφυλάκων η θέση θα καλυφτεί πιθανόν από τον Τζέρι Όυγκεν που τώρα εργάζεται στον Αστέρα Τρίπολης ενώ για την ανάλυση του αντιπάλου ενεργό ρόλο θα έχει ο Περικλής Παπανάγης


Αν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις εξελίξεις στον Παναθηναϊκό κάντε like στην σελίδα του Newspao.gr στο Facebook πατώντας εδώ.