Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

25 Ιουνίου 2012

Ξεκαθαρίζει το τοπίο

Κρίσιμη είναι η εβδομάδα που διανύουμε για τον Παναθηναϊκό, εκεί όπου θα ξεκαθαρίσει το τι θα γίνει με τα συμβόλαια που λήγουν και αναμένεται να υπάρξει επαφή με τους ποδοσφαιριστές.

Πρώτος και καλύτερος ο Νίκος Σπυρόπουλος, στον οποίο θα προταθεί επέκταση με μειωμένες αποδοχές περίπου 200-250 χιλιάδες ενώ έπαιρνε 300.000.

Μετά θα γίνει πρόταση στον Γιώργο Καραγκούνη,ενώ και ο Γιόσου Σαριέγκι καλείται να αποφασίσει για το μέλλον του, είτε αυτό είναι στο τριφύλλι  είτε στην Ισπανία.

Λύσεις συμβολαίων θα υπάρξουν με τους Γιούρκα Σειταρίδη και τον Γιώργο Ιωαννίδη.

Στους Μπουμσόνγκ, Λέτο και Βύντρα θα προταθεί επέκταση συμβολαίου αλλά με μείωση απολαβών τους.Όσο αφορά τον Κατσουράνη, υπάρχουν σενάρια που μιλούν για μείωση αποδοχών,ή ακόμα  και με συναινετικό διαζύγιο.Όλα θα ξεκαθαρίσουν πάντως στη συνάντηση του Έλληνα μέσου με τους ανθρώπους του τριφυλλιού.

Όσον αφορά τον Κουίνσι και οι δύο πλευρές από κοινού,θέλουν να ανανεώσουν τη συνεργασία τους.Τα προβλήματα είναι δύο.Η Αλ Σάαντ  δεν δείχνει διατεθειμένη να του καλύψει εκ νέου το μισό των αποδοχών του και επίσης είναι πολύ πιθανό να υπάρξει πρόταση από άλλη ομάδα του εξωτερικού.

Ο Ζεσουάλντο Φερέιρα θέλει να έχει μια καλή εικόνα του ρόστερ της μέχρι την αναχώρηση της ομάδας για προετοιμασία στην Αυστρία στις 9 Ιουλίου.Τα κενά που μένουν με την αποχώρηση των ποδοσφαιριστών φτάνουν στις 6-7 θέσεις και ο Πορτογάλος θέλει μέχρι το πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου να έρθουν οι αντικαταστάτες τους.

Με τους Τζαβέλλα και Σαλπιγγίδη που απασχολούν τους πράσινους, μπορεί κάτι να γίνει  μόνο αν μείνουν ελεύθεροι από Άιντραχτ και ΠΑΟΚ αντίστοιχα, ωστόσο και σε αυτή την περίπτωση το κασέ τους είναι αρκετά υψηλό(500.000 και 800.000 ευρώ αντίστοιχα).

Αν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις εξελίξεις στον Παναθηναϊκό κάντε like στην σελίδα του Newspao.gr στο Facebook πατώντας εδώ.