Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

25 Ιουνίου 2012

Πάει Εσθονία ο Σαμαράς

Να παρακολουθήσει από κοντά το Euro των νέων θα πάει ο Γιάννης Σαμαράς προκειμένου να δει τους πράσινους διεθνής αλλά και να "τσεκάρει" και εκκολαπτόμενους παίκτες από άλλες Εθνικές που θα μπορούσαν να ενσωματώσουν τον Παναθηναικό.


Τα μάτια του στο Τάλιν θα έχει ο Γιάννης Σαμαράς για τις επόμενες μέρες προκειμένου να δει τους παίκτες του ΠΑΟ να αγωνίζονται με την Εθνική Κ-20 στο Euro των νέων. Βάση των οικονομικών που έχουν διαμορφωθεί η ομάδα θα κοιτάει συνέχεια τα παιδιά της για να δει αν αποδίδουν καλά σε όλα τα ματς για αυτό η ΠΑΕ έστειλε τον πλέον κατάλληλο για την δουλεία τον Γιάννη Σαμαρά.


Ωστόσο η δουλεία του θα έχει διπλό ρόλο εφόσον η διοίκηση θέλει και προτάσεις εκκολαπτόμενων νέων ποδοσφαιριστών που θα μπορούσαν να αποκτηθούν και να στελεχώσουν την πρώτη ομάδα στο μέλλον. 


* Οι παίκτες του ΠΑΟ στην Εθνική Κ-20 είναι οι Στέφανος Καπίνο, Νίκος Μαρινάκης, Κώστας Τριανταφυλλόπουλος, Σπύρος  Φουρλάνος και Χάρη Μαυρίας   


Αν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις εξελίξεις στον Παναθηναϊκό κάντε like στην σελίδα του Newspao.gr στο Facebook πατώντας εδώ.