Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

24 Ιουνίου 2012

Χουχούμης, Δώνης στην πρώτη ομάδα!

Όπως σας είχαμε πληροφορήσει σε άρθρο παλιότερα για τα παιδιά των ακαδημιών τα οποία έχουν ξεχωρίσει στους Κάτω των 20 υπήρχε και το όνομα του Διαμαντή Χουχούμη αλλά και του Χρήστου Δώνη. Σήμερα αυτοί οι δύο νεαροί παίκτες υπέγραψαν συμβόλαιο και προβιβάστηκαν στην πρώτη ομάδα.


Ότι ο Παναθηναϊκός θα δώσει βάση στα δικά του παιδιά είναι πλέον γεγονός γιατί και τα χρήματα για ακριβές μεταγραφές δεν υπάρχουν αλλά και το Financial Fair Play της Ουέφα λέει για 5 παιδιά κάθε χρόνο (τουλάχιστον) που θα ανεβαίνουν στην πρώτη ομάδα.


Σε αυτή την λογική ο ΠΑΟ ανέβασε δύο ακόμα παιδιά που έχουν τις καλύτερες περγαμηνές και στους Κ-20 είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο. Ο λόγος για τον Διαμαντή Χουχούμη  και τον Χρήστο Δώνη που σήμερα υπέγραψαν συμβόλαιο 3έτους διάρκειας. Ο Χρήστος Δώνης είναι επιθετικός μέσος και μάλιστα φέτος είχε δοκιμαστεί στην Γιουβέντους, η οποία τον έχει στα υπόψη της ακόμα, και ο Διαμαντής Χουχούμης είναι ένα αριστερό μπακ με πολλά πνευμόνια, ταχύτητα και τεχνική αλλά Μινχ όσο αφορά τις πάσες και τις σέντρες


Αν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις εξελίξεις στον Παναθηναϊκό κάντε like στην σελίδα του Newspao.gr στο Facebook πατώντας εδώ.