Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

21 Ιουνίου 2012

Αγωνία για τρεις

Σε δέκα μέρες ο Παναθηναικός ξεκινάει την προετοιμασία του για τη νέα χρονιά και ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει τι θα γίνει με τα συμβόλαια κάποιων παικτών.Καραγκούνης,Σαριέγκι και Σπυρόπουλος είναι τρεις παίκτες που δεν έχουν πολλές πιθανότητες να παραμείνουν.

Ο Καραγκούνης αν τελικά αποφασίσει να συνεχίσει την καριέρα του για άλλη μία χρονιά θα θέλει να αγωνίζεται αρκετά,πράγμα που δεν έγινε φέτος καθώς ο Φερέιρα δεν τον έβαζε αρκετά.Όλες οι συζητήσεις για την παραμονή του θα πραγματοποιηθούν μετά το Euro.
Για την περίπτωση του Νίκου Σπυρόπουλου,έχει γίνει μία πρώτη επαφή,κάτι που δεν επιβεβαιώθηκε από τη μεριά του παίκτη,ωστόσο η πρόταση που ενδεχομένως να του γίνει,δεν θα ξεπερνά τις 300.000 ευρώ.
Τέλος όσον αφορά τον Σαριέγκι, θέτει προτεραιότητα την επιστροφή στην πατρίδα του.Στο μυαλό του επίσης υπάρχει και η Γαλλία και έτσι θα μπορεί να είναι πολύ κοντά στο σπίτι του.Συν τοις άλλοις η χαμηλή πρόταση που επρόκειται να του γίνει(λιγότερο από 350.000)δεν φένεται να είναι στα υπέρ για την παραμονή του.


Αν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις εξελίξεις στον Παναθηναϊκό κάντε like στην σελίδα του Newspao.gr στο Facebook πατώντας εδώ.