Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

24 Απριλίου 2012

Επαφή Tζίγγερ - Αλαφούζου

Πράξεις περιμένει να δει από τον Γιάννη Αλαφούζο ο Γιάννης Βαρδινογιάννης, έπειτα από επικοινωνία που φέρονται να είχαν οι δύο άνδρες.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Πράσινη», ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός εμφανίστηκε θετικός σε πρώτη φάση με το εγχείρημα του Έλληνα επιχειρηματία, ωστόσο περιμένει να δει το σχέδιο αυτό στην πράξη.

Από την πλευρά του ο Γιάννης Αλαφούζος, εκτός από τις κινήσεις του στο διοικητικό επίπεδο, φέρεται να έχει έτοιμο και αγωνιστικό κομμάτι, με απαραίτητη προϋπόθεση την παραμονή του Ζεσουάλδο Φερέιρα στον πάγκο του «τριφυλλιού» και τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο Έλληνας επιχειρηματίας πιστεύει πολύ στις ικανότητες του Πορτογάλου προπονητή και θεωρεί πως με εκείνον στο «τιμόνι» του η ομάδα μπορεί να γίνει εκ νέου ανταγωνιστική. Μάλιστα ο Γιάννης Αλαφούζος αναμένεται σύντομα να έχει επαφή και με τον πρόεδρο των Παλαιμάχων, Βασίλη Κωνσταντίνου.


Αν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις εξελίξεις στον Παναθηναϊκό κάντε like στην σελίδα του Newspao.gr στο Facebook πατώντας εδώ.