Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

11 Απριλίου 2012

Εντείνονται οι αντιδράσεις κατά Βαρδινογιάννη (pics)

Με πανό και πλακάτ στους συνδέσμους της Αθήνας και της επαρχίας αλλά και συνθήματα στους τοίχους οι οπαδοί του Παναθηναϊκού ζητάνε την απομάκρυνση του Γιάννη Βαρδινογιάννη από την πράσινη ΠΑΕ.

Από 1η Απριλίου που είχε γίνει συνέλευση στον «Τάφο του Ινδού», οι οργανωμένοι φίλοι του Τριφυλλιού είχαν αποφασίσει να αρχίσουν να κλιμακώνουν την αντίδραση τους κατά του Γιάννη Βαρδινογιάννη.

Είναι χαρακτηριστικό ότι στις 5 Απριλίου, πριν από το πέμπτο παιχνίδι με την Μακάμπι, οπαδοί του Παναθηναϊκού από την επαρχία είχαν σταματήσει για λίγο έξω από τα γραφεία της Motor Oil στην Κόρινθο και πέταξαν φέιγ βολάν, καλώντας τον Βαρδινογιάννη να αποχωρήσει, αναλαμβάνοντας και το μερίδιο των ευθνών που του αναλογεί για το γήπεδο στον Βοτανικό.

Ακόμη, ολοένα και περισσότερα πανό με συνθήματα κατά του μεγαλομέτοχου της «πράσινης» ΠΑΕ εμφανίζονται είτε σε κεντρικούς δρόμους και γέφυρες είτε σε γραφεία συνδέσμων οργανωμένων οπαδών.








Αν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις εξελίξεις στον Παναθηναϊκό κάντε like στην σελίδα του Newspao.gr στο Facebook πατώντας εδώ.