Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

9 Απριλίου 2012

Η ένοχη σιωπή του Χελάκη! (pics)

Πολλά πράγματα δείχνει η... ένοχη σιωπή του Γιώργου Χελάκη, ο οποίος - όπως πάντα - θυμήθηκε να το παίξει... κάποιος μετά χριστόν!

Ας πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά...

Ο... αντικειμενικός πειρατής της Καλλιθέας, μετά το παιχνίδι του διορισμένου με τον Αστέρα τρίπολης στο τηγάνι (θυμίζουμε διπλό ημίχρονο/άσο τελικό με σκορ 7-2) μας έγραφε πως "το 0-2 της Τρίπολης... ταρακούνησε τους παίκτες του ΟΣΦΠ και έκαναν την σπουδαία ανατροπή". Όπως καταλαβαίντε, για γέλια και για κλάματα...

Ωστόσο, μετά το χθεσινό... μεγάλο διπλό της Κέρκυρα, ο... πειρατής δεν μπήκε καν στον κόπο να σχολιάσει το παιχνίδι, ίσως από... ενοχές! Ίσως να είχε τις ίδιες ενοχές με αυτές που είχαν και τα πρόβατα χθες στο τηγάνι που κατάλαβαν τι ακριβώς συνέβη και αποδοκίμασαν την ομάδα της βρωμιάς.

Σα να μην έφτανε αυτό, ο Χελάκης για ακόμη μια φορά το έπαιξε κάποιος... αργά! Μας γράφει για τον Καραγκούνη και τον Πετρόπουλο, που έδωσαν απαντήσεις στον Φερέιρα.

Θυμίζουμε, πως ο πειρατής έχει βάλει στόχο να "κάψει" τον Πορτογάλο από το καλοκαίρι, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα...

Για να επανέλθουμε! Ρωτάμε: Γιατί ξαφνικά θυμήθηκες τον Πετρόπουλο, τον Καταγκούνη και τον Φερέιρα; Ήταν πιο σημαντική μια τριάρα χωρίς όφελος, από το διπλό σωτηρίας της Κέρκυρας;


Αν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις εξελίξεις στον Παναθηναϊκό κάντε like στην σελίδα του Newspao.gr στο Facebook πατώντας εδώ.