Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

17 Απριλίου 2012

Τα πλάνα Φερέιρα με Αστέρα

Με πολλές αλλαγές θα παρατάξει ο Ζεσουάλδο Φερέιρα τον Παναθηναϊκό στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης. Λίγο οι απουσίες, λίγο ο χρόνος συμμετοχής που θέλει να δώσει ο Πορτογάλος σε νέους παίκτες, θα επιφέρει αλλαγές στα 7/11 του αρχικού σχήματος.

Ο τεχνικός του «τριφυλλιού» έχει στην διάθεση του μόλις 19 ποδοσφαιριστές, ενώ σκέφτεται και να δώσει χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που δεν αγωνίστηκαν πολύ όλη την χρονιά. Έτσι η ενδεκάδα των «πρασίνων» στο ματς με τους «Αρκάδες» αναμένεται να έχει εφτά αλλαγές.

Σύμφωνα με όσα έδειξε στην τελευταία προπόνηση ο Φερέιρα, ο Ορέστης Καρνέζης θα είναι κάτω από τα γκολπόστ, δεξιά στην άμυνα ο Γιούρκας Σεϊταρίδης, αριστερά ο Νίκος Σπυρόπουλος και στα στόπερ τους Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ και Σεντρίκ Καντέ.

Ο Βίκτορ Βιτόλο θα βρίσκεται σε ρόλο «κόφτη» και ο Σωτήρης Νίνης και Σίλβα Κλέιτον μπροστά του, ως εσωτερικούς μέσους. Ενώ την τριπλέτα της επίθεσης θα συνθέσουν ο Χάρης Μαυρίας έξω δεξιά, ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος έξω αριστερά και έναν εκ των Αντώνη Πετρόπουλου ή Τοτσέ στην κορυφή, με τον πρώτο να έχει προβάδισμα, στο 4-3-3 με το οποίο θα παίξουν οι «πράσινοι».


Αν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις εξελίξεις στον Παναθηναϊκό κάντε like στην σελίδα του Newspao.gr στο Facebook πατώντας εδώ.