Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

11 Απριλίου 2012

Η απόφαση της ΟΥΕΦΑ

Την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να βγει η απόφαση της ΟΥΕΦΑ για τον αποκλεισμό ή όχι του Παναθηναϊκού από την Ευρώπη.

Σύμφωνα με την SportDay, aμέσως μετά το Πάσχα θα μάθουν στον Παναθηναϊκό για την απόφαση της ΟΥΕΦΑ σχετικά με την ποινή για τα 2,5 εκατ. ευρώ που έπρεπε να καταβληθούν για υποχρεώσεις μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2011.

Ο Παναθηναϊκός έχει δώσει το μεγαλύτερο μέρος των 2,5 εκατ. ευρώ σε παίκτες και τρίτους, αλλά δεν έχει παρουσιάσει στην ΟΥΕΦΑ ούτε τους διακανονισμούς των παικτών για τα χρωστούμενα μέχρι τον Δεκέμβριο του 2011 ούτε έχει πληρώσει στη Σετούμπαλ, την Τζένοα και τη Λιόν για δόσεις μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2011. Αυτοί οι δύο είναι οι λόγοι που ίσως τελικά στον Παναθηναϊκό επιβληθεί ο αποκλεισμός ενός χρόνου από τα ευρωπαϊκά κύπελλα, αλλά δεν αποκλείεται να μην υπάρξει ποινή μέχρι τον Μάιο, όπου θα εξεταστεί ο φάκελος της αδειοδότησης.

Ακόμα και να μην τιμωρηθεί την Τρίτη του Πάσχα ο Παναθηναϊκός, αν δεν βρει χρήματα για να καλύψει τις υποχρεώσεις του μέχρι τον Μάιο (περίπου 12-13 εκατ. ευρώ για την αδειοδότηση), τότε δεν θα πάρει την άδεια να παίξει στην Ευρώπη τη νέα περίοδο.


Αν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις εξελίξεις στον Παναθηναϊκό κάντε like στην σελίδα του Newspao.gr στο Facebook πατώντας εδώ.