Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

18 Απριλίου 2012

Κίνηση για διασφάλιση της Λεωφόρου από ερασιτέχνη

Η πιο σπουδαία είδηση από την σημερινή ΓΣ ήταν η είδηση δια στόματος Αχιλλέα Μακρόπουλου. Ο πρόεδρος του ερασιτέχνη γνωστοποίησε ότι θα κινηθεί νομικά για την διασφάλιση της κυριότητας του γηπέδου "Απόστολος Νικολαΐδης". 



Ήδη έχουμε δώσει εντολή σε εταιρεία που συγκεντρώνει τα απαραίτητα στοιχεία για το θέμα. Σκοπός μας είναι να αναγνωριστεί η κυριότητα του γηπέδου" ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αχιλλέας Μακρόπουλος, καταδεικνύοντας με απόλυτο τρόπο τις προθέσεις του.
Αυτό προμηνύει μία πολυετή δικαστική διαμάχη με το Κράτος, το Δήμο Αθηναίων, την Εκκλησία της Ελλάδας ή οποιονδήποτε εμφανιστεί ως διεκδικητής της Λεωφόρου. Άλλωστε, κατά καιρούς κάθε πιθανός και απίθανος φορέας, αρμόδια αρχή ή νομικό πρόσωπο, έχουν προβάλλει όλων των ειδών τις αξιώσεις.
Παράλληλα, όσο διαρκέσει η υπόθεση, μπλοκάρεται η Διπλή Ανάπλαση, αφού ο Ερασιτέχνης δεν μπορεί να τη χρησιμοποιήσει ως αντιπαροχή για να πάρει εγκαταστάσεις στο Βοτανικό. Το ίδιο θα ισχύσει για οποιαδήποτε άλλη προσπάθεια για κατασκευή γηπέδου, που θα βασιστεί σε ανταλλαγή έκτασης.
Το θέμα είχε θιχτεί στη συνάντηση που είχε προ τριών εβδομάδων, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Αχιλλέας Μακρόπουλος, με τον Ανδρέα Βγενόπουλο. Τότε, ο δεύτερος είχε συμμεριστεί τις σκέψεις του πρώτου, ώστε πλέον να μην αμφισβητείται η ιδιοκτησία της Λεωφόρου.



Αν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις εξελίξεις στον Παναθηναϊκό κάντε like στην σελίδα του Newspao.gr στο Facebook πατώντας εδώ.