Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

22 Απριλίου 2012

Βλέπει φαντάσματα ο γαύρος Χατζηνικολάου!

Η εφημερίδα Real News... αποκαλύπτει στο φύλλο της Κυριακής πως ο Σεμπάστιαν Λέτο, είναι έτοιμος να καταθέσει προσφυγή, κάτι που διέψευσε κατηγορηματικά ο μάνατζερ του παίκτη.

Σε ακόμη μια... αποκάλυψη προέβη η Real News (εκδότης της οποίας είναι ο γαύρος Χατζηνικολάου)...

Η εφημερίδα, λοιπόν στο κυριακάτικο φύλλο της, αναφέρει πως ο Λέτο θα καταθέσει σύντομα προσφυγή.

Ωστόσο, ο μάνατζερ του Σέμπα, Φερνάντο Κοσεντίνο, διέψευσε το συγκεκριμένο δημοσίευμα, λέγοντας πως ο παίκτης του δεν έχει πάρει καμιά απόφαση και πως περιμένει να δει τις εξελίξεις.

«Δεν υπάρχει θέμα προσφυγής. Οχι τώρα... Για την ώρα δεν σκεφτόμαστε κάτι τέτοιο. Ο Σεμπάστιαν γνωρίζει ότι η κατάσταση στο σύλλογο είναι δύσκολη και ανησυχεί. Αλλά έχω μιλήσει με κάποιους ανθρώπους στον Παναθηναϊκό και μου είπαν ότι κάποια πράγματα μπορεί να ξεκαθαρίσουν στις 8 Μαΐου.

Θα περιμένει μέχρι τότε και μετά ανάλογα με τις εξελίξεις θα αποφασίσει τι θα πράξει. Τώρα το μυαλό του δεν είναι στο δικαστήριο, αλλά να γίνει καλά. Φυσικά ελπίζει να βρεθεί γρήγορα λύση, γιατί αγαπάει την ομάδα και στεναχωριέται».

Για την αποθεραπεία του Λέτο: «Δεν θα έρθει σύντομα στην Ελλάδα. Δεν μπορεί να παίξει στα play offs, οπότε θα μείνει εκεί ακόμα 30-45 μέρες, για να γίνει απολύτως καλά».


Αν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις εξελίξεις στον Παναθηναϊκό κάντε like στην σελίδα του Newspao.gr στο Facebook πατώντας εδώ.