Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

8 Απριλίου 2012

Πρωτοβουλία σωτηρίας από Αλαφούζο

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο Γιάννης Αλαφούζος είναι διατεθειμένος να αναλάβει πρωτοβουλία ώστε να σωθεί οικονομικά ο σύλλογος. Συγκεκριμένα προσπαθεί να καλύψει τις ανάγκες του συλλόγου δημιουργώντας αργότερα λαϊκή βάση. 


   Όσο περίεργο και να φαίνεται, υπάρχουν ακόμα κάποιοι άνθρωποι που κινούνται ακόμα στο παρασκήνιο προκειμένου να βρεθεί λύση για την σωτηρία του Παναθηναϊκού. Ένας από τους ανθρώπους οι οποίοι αναλαμβάνουν πρωτοβουλίες, είναι ο Γιάννης Αλαφούζος. Ο ιδιοκτήτης του ΣΚΑΪ προσπαθεί να δώσει λύσεις, όντας σε ανοιχτή γραμμή με τους Αδαμάντιο Πολέμη και Ανδρέα Βγενόπουλο. 
 
Ο Αλαφούζος έχει επαφές και με άλλους επιφανείς φίλους του Τριφυλλιού, προκειμένου να βοηθήσουν όσοι περισσότεροι μπορούν την ομάδα. Στο μυαλό του Γιάννη Αλαφούζου υπάρχει ένα πλάνο λαϊκής βάσης, όμως γνωρίζει ότι σε πρώτη φάση απαιτούνται χρήματα για να αποφύγει ο Παναθηναϊκός τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό. Έτσι, γίνεται προσπάθεια να συγκεντρωθεί ένα ποσό που θα επιτρέψει να καλυφθούν οι τρέχουσες υποχρεώσεις.
Αν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις εξελίξεις στον Παναθηναϊκό κάντε like στην σελίδα του Newspao.gr στο Facebook πατώντας εδώ.