Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

18 Απριλίου 2012

Βγενόπουλος " Η λύση η πτωχεύουμε"

Η γενική συνέλευση του ΠΑΟ δεν είχε κάτι σημαντικό η κάποια εξέλιξη αφού ο Γίαννης Βαρδινογίαννης δεν έδωσε το παρόν αλλά ούτε και εκπροσωπήθηκε  από κάποιον δικό του εκπροσώπο. Ο Ανδρέας Βγενόπουλος σε σύντομη τοποθέτηση που έκανε μετά το τέλος της σημερινής συνεδρίασης έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου λέγόντας χαρακτηριστικά: «Εάν δεν υπάρξει λύση και στις 8 Μαϊου, τότε πτωχεύουμε».





Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος θα αρχίσει μια προσπάθεια προσέγγισης του Γιάννη Βαρδινογιάννη, ζητώντας του να βοηθήσει την κατάσταση δίνοντας το "παρών" στη νέα Γενική Συνέλευση.
«Ναι είναι αλήθεια, θα προσπαθήσω. Θέλω να προσφέρω τις υπηρεσίες μου για τον Παναθηναϊκό», είπε ο Θανάσης Γιαννακόπουλος ο οποίος συνέχισε τις δηλώσεις του:
«Πρέπει να βοηθήσουμε, δεν είμαι με κανέναν. Εϊμαι μόνο με τον Παναθηναϊκό. Εχω δώσει τη ζωή μου για αυτόν. Πρέπει όλοι να βάλουν νερό στο κρασί τους. Ο Παναθηναϊκός έχει αφεθεί αβοήθητος και το ποδόσφαιρο μπορεί να παρασύρει τα πάντα και τον Ερασιτέχνη. Όποιος αγαπά την ομάδα πρέπει τώρα να το αποδείξει εμπράκτως. Δεν με ενδιαφέρει πώς λέγεται ο καθένας. Ούτε τι διαφορές έχουν. Αυτό που ξέρω είναι ότι όλοι πρέπει να βοηθήσουν τον Παναθηναϊκό. Απευθύνω παράκληση τον κ.Βαρδινογιάννη να καθίσει στο τραπέζι».



Αν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις εξελίξεις στον Παναθηναϊκό κάντε like στην σελίδα του Newspao.gr στο Facebook πατώντας εδώ.