Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

11 Απριλίου 2012

Ελπίδες για Λέτο

Κάθε δυνατή προσπάθεια για να αποφύγει τη χειρουργική επέμβαση στο γόνατο, καταβάλει ο Σεμπαστιάν Λέτο και το ιατρικό επιτελείο που τον παρακολουθεί στην Μπολόνια.

Ο Αργεντινός άσος έκανε ένα μικρό διάλειμμα, επέστρεψε στην Ελλάδα, είδε από κοντά το παιχνίδι Παναθηναϊκός – Πανιώνιος και μίλησε στα αποδυτήρια με τον προπονητή και τους συμπαίκτες του.

Όπως είπε στον γιατρό του Παναθηναϊκού Παναγιώτη Κουλουμέντα, η αποθεραπεία του εξελίσσεται ικανοποιητικά και δεν αποκλείεται τελικά να γλιτώσει το νυστέρι. Πρόσθεσε δε, ότι σταδιακά, ακολουθεί πιο εντατικό πρόγραμμα και δεν αποκλείεται σύντομα να αρχίσει τρέξιμο.

Ο Λέτο θα παραμείνει στη Μπολόνια τουλάχιστον ως τα τέλη Απριλίου, οπότε και θα πάρει σε συνεννόηση με τους γιατρούς την οριστικά απόφαση. Αν πάντως χειρουργηθεί τελικά τον Ιούνιο, θα μείνει εκτός δράσης για περίπου 5 μήνες και θα επιστρέψει το Δεκέμβριο, χάνοντας ουσιαστικά και τη μισή επόμενη σεζόν.


Αν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις εξελίξεις στον Παναθηναϊκό κάντε like στην σελίδα του Newspao.gr στο Facebook πατώντας εδώ.