Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

2 Μαρτίου 2012

Πιέζει ο Σιμάo!

Ο Σιμάο Μάτε Τζούνιορ έδωσε... περιθώριο στον Γόντικα να του απαντήσει μέχρι τέλη Μαρτίου, σχετικά με το συμβόλαιό του.

Ο ατζέντης του Εκτορ Περάλτα συναντήθηκε χθες στα γραφεία της ΠΑΕ με τον Δημήτρη Γόντικα και μίλησαν για την ανανέωση του συμβολαίου, που λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι. Οι συζητήσεις των δύο πλευρών, παρά τη διαφορά στο οικονομικό, ήταν σε καλό δρόμο, ωστόσο, πλέον ο χρόνος περνάει και οι πιθανότητες είναι 50%-50%.

Ο Σιμάο δεν φαίνεται να πέφτει από τις 550.000 ευρώ και πιέζει για οριστική απάντηση έως το τέλος Μαρτίου. Τότε άλλωστε θα είναι σε θέση η διοίκηση να δώσει μία ξεκάθαρη απάντηση, διότι τώρα άλλα θέματα έχουν προτεραιότητα. Αυτό διαμήνυσε στον παίκτη ο Γόντικας και του επανέλαβε την πρόθεση της ομάδας να τον κρατήσει.

Ο Σιμάο όμως ήθελε ήδη να έχει τελειώσει η υπόθεση. Τόνισε ότι δεν μπορεί να κάνει άλλη υπομονή μετά το τέλος Μαρτίου και ξεκαθάρισε ότι θα πρέπει να κοιτάξει και το μέλλον του. Πληροφορίες μάλιστα θέλουν εκπρόσωπο γερμανικού συλλόγου να βρίσκεται στην Αθήνα για να μιλήσει μαζί του.


Αν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις εξελίξεις στον Παναθηναϊκό κάντε like στην σελίδα του Newspao.gr στο Facebook πατώντας εδώ.