Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

2 Μαρτίου 2012

Ζοτς: "Nα αφήσουμε την Ευρωλίγκα στην άκρη"

Ο Παναθηναϊκός έπειτα από τη μεγάλη πρόκριση επί της Ούνιξ επιστρέφει ξανά στην ελληνική πραγματικότητα, με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς να ζητάει από τους παίκτες του να ξεχάσουν για λίγο την Ευρωλίγκα και να εμφανιστούν με την απαιτούμενη σοβαρότητα στο ματς με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ (3/3, 19:00, ΝΕΤ).

"Θα πρέπει να αφήσουμε για λίγο την Ευρωλίγκα στην άκρη. Έχουμε μπροστά μας αγώνες για το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο Ελλάδας. Εστιάζουμε την προσοχή μας στο αμέσως επόμενο βήμα, που δεν είναι άλλο από την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ. Είναι μια ομάδα την οποία σεβόμαστε και την οποία θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε με τη δέουσα σοβαρότητα. Θέλουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και να πάρουμε ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα στην πορεία μας".

Από την πλευρά των παικτών, ο Άλεκς Μάριτς ανέφερε: "Μετά την αναμέτρηση με την Ούνιξ Καζάν και την ολοκλήρωση του Top16, θα πρέπει να στραφούμε και πάλι στις εγχώριες διοργανώσεις. Το «διάλειμμα» που υπάρχει στην Ευρωλίγκα θα μας δώσει το χρόνο να δουλέψουμε στην Αθήνα, αφού έχουμε συνεχόμενα παιχνίδια εδώ. Το πρώτο που θα πρέπει να κάνουμε είναι μια καλή εμφάνιση και να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα που θέλουμε απέναντι στον ΠΑΟΚ. Γνωρίζουμε ότι είναι μια ομάδα που έχει αλλάξει αρκετά σε σχέση με τον πρώτο γύρο, αλλά ο δικός μας στόχος παραμένει ο ίδιος και αυτή τη φορά και δεν είναι άλλος από τη νίκη".


Αν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις εξελίξεις στον Παναθηναϊκό κάντε like στην σελίδα του Newspao.gr στο Facebook πατώντας εδώ.