Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

3 Μαρτίου 2012

Ραδιοφονιάδες με στυλ…Αλητικο..



Kάποια στιγμή ο Θεός θα ρίξει φωτιά και θα μας κάψει όλους. Και δεν θα έχει άδικο, έστω κι αν… πάρει μαζί του και κόσμο που δεν φταίει. Πώς να μην γίνει όμως αν ακούει όλα αυτά που λέγονται καθημερινά; Για άλλη μια φορά τα… υπαλληλάκια του Γκέλη στα ερτζιανά έδωσαν ρεσιτάλ το μεσημέρι της Παρασκευής!

Ο ένας, ο γνωστός Γκέμπελς, προσπαθώντας να πείσει ότι δεν υπήρχαν… δεσμοί ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Αιγάλεω! Μάλιστα ήταν τόσο βλάκας που έκατσε και αράδιασε ένα σωρό ματς για να το… αποδείξει, τα οποία όλα ο γαύρος τα είχε κερδίσει.
Ακόμη κι ένα παιδάκι 5 χρονών γνωρίζει καλά τι βρώμικη ομάδα υπήρξε το Αιγάλεω και πόσο παράρτημα του Ολυμπιακού ήταν! Άλλωστε μέχρι και στην Αφρική ξέρουν το γνωστό ρητό του Σπάθα «Ο Ολυμπιακός και το Αιγάλεω να κερδάνε».
Τι θέλει λοιπόν και ξύνει πληγές το… καλοπληρωμένο παπαγαλάκι; Αμ, ο άλλος. Το ερπετό; Ο τύπος που όπου φυσάει ο άνεμος πάει, θυμήθηκε μια εβδομάδα μετά να… σχολιάσει την κίνηση της ΑΕΚ να δώσει εισιτήρια στον Παναθηναϊκό.
Όταν επί της ουσίας από την πρώτη στιγμή δεν υπήρξε καν θέμα μετακίνησης. Α, ρε Γκέλη τόσο κορόιδο σε πιάνουν πια; Τους ταϊζεις για να κάνουν προπαγάνδα επιπέδου «πρώτης γυμνασίου»; Βάλτους κανένα… φίμωτρο καλύτερα για να μην λένε τέτοιες μαλακίες.

http://mypanathinaikos.wordpress.com/2012/03/02/%CF%81%CE%B1%CE%B4%CE%B9%CE%BF%CF%86%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CE%AC%CE%B4%CE%B5%CF%82-%CE%BC%CE%B5-%CF%83%CF%84%CF%85%CE%BB-%CE%B1%CE%B8%CE%BB%CE%B7%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C/

Αν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις εξελίξεις στον Παναθηναϊκό κάντε like στην σελίδα του Newspao.gr στο Facebook πατώντας εδώ.