Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

3 Μαρτίου 2012

Τι θα κάνει ο Πολέμης

Ο Αδαμάντιος Πολέμης αποτελεί το "κλειδί" για τον Παναθηναϊκό όσον αφορά την επικείμενη ΓΣ και κατ' επέκταση την καθοριστική ΑΜΚ. Παρών ο Θαβάσης, το σκέφτεται ο Πατέρας

Σύμφωνα με τη Goal, ο Ελληνας εφοπλιστής (που είναι σε διαρκή επαφή με τον Δημήτρη Γόντικα) έχει ήδη συναντηθεί με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη και τον Ανδρέα Βγενόπουλο, ενώ σκοπεύει ή έχει ήδη έρθει σε επικοινωνία με τον Νικόλα Πατέρα και τους αδερφούς Γιαννακόπουλους.

Ταυτόχρονα υπάρχουν πληροφορίες που τον θέλουν να κάνει επαφές και με Παναθηναϊκούς που δεν εντάσσονται στο υπάρχον μετοχικό σχήμα της ΠΑΕ, ενώ άπαντες πλέον (ανα)γνωρίζουν ότι το ποσό που θα μαζέψει ή θα βάλει ο ίδιος θα είναι καθοριστικό ως προς τη "σούμα".

Και αυτό διότι για να μαζευτούν μίνιμουμ 5 εκατ. ευρώ με το 1,8 του Βγενόπουλου υπολείπονται άλλα 3,2 εκατ. ευρώ και ο μοναδικός εκτός "Βγενό" μέτοχος που "κινείται" είναι ο Πολέμης. Εκτός αυτών των δύο μόνο ο Πατέρας το έχει αφήσει ανοιχτό, αλλά το ποσό που αναλογεί στο ποσοστό του (700 χιλ.) δεν αλλάζει τα δεδομένα που προαναφέραμε.

Παράλληλα, παρών δήλωσε ότι θα είναι και ο Θανάσης Γιαννακόπουλος στη Γ.Σ, εκπροσωπώντας και τον αδερφό του Παύλο, ενώ ο Τζίγγερ πιθανότατα θα στείλει αντιπρόσωπο.

Τέλος, ο πρώην πρόεδρος του Παναθηναϊκού Νικόλας Πατέρας μπορεί να είναι αρνητικός κάθε φορά που γίνονται προσπάθειες να ξανασκεφτεί πιθανή επιστροφή του στα διοικητικά δρώμενα του «τριφυλλιού», εντούτοις δεν έχει αποκλείσει τη συμμετοχή του στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου με το ποσοστό του (700.000 ευρώ).

Εξίσου «ανοιχτός», μάλιστα, είναι και σε ό,τι αφορά την παρουσία του στη ΓΣ της 9ης Μαρτίου. Σε σχετική ερώτηση που του έγινε απάντησε ότι θα το σκεφτεί και λογικά η απόφασή του θα παρθεί αφού ζυγίσει τα δεδομένα.


Αν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις εξελίξεις στον Παναθηναϊκό κάντε like στην σελίδα του Newspao.gr στο Facebook πατώντας εδώ.