Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

28 Μαρτίου 2012

Εντός ημέρας το ραντεβού Τζίγγερ-παλαιμάχων

Το θέμα παραχώρησης των μετοχών του Γιάννη Βαρδινογιάννη έχει μπει σε κάποια τροχιά όπως φαίνεται. Αναμένεται εντός της ημέρας να συναντηθούν οι δικηγόροι των δύο πλευρών ωστέ να βρουν την χρυσή τομή.



Η πρόταση των παλαιμάχων, σύμφωνα με την "Πράσινη", πήρε επίσημη μορφή την Τρίτη. Ο Σύλλογος παλαιμάχων του Παναθηναϊκού έστειλε επιστολή στην πλευρά του Γιάννη Βαρδινογιάννη με την οποία ζητά να του παραχωρηθούν οι μετοχές με όποιο νομικό τρόπο γίνεται.
Εντός της ημέρας αναμένεται οι δικηγόροι των δύο πλευρών να έχουν και την πρώτη τους συνάντηση. Από την πλευρά των παλαιμάχων αναμένεται να βρεθούν οι κ.κ. Καμάρας και Κωνσταντίνου. Στελέχη του Συνδέσμου Παλαιμάχων, ανέφεραν μεταξύ άλλων για το θέμα: «Θα ακούσουμε τι έχουν να μας πουν, θα ζητήσουμε πλήρη και σφαιρική ενημέρωση για όλες τις υποχρεώσεις και τα οικονομικά ζητήματα της ομάδας για να δούμε τι παραλαμβάνουμε και με τη σειρά μας θα προτείνουμε κι εμείς κάποια πράγματα...».
Για το θέμα της ΓΗΠΕΛ ανέφεραν: «Σίγουρα είναι και αυτό ένα σημαντικό ζήτημα και θα το θέσουμε επί τάπητος, ζητώντας κάποιες εγγυήσεις από την πλευρά του μεγαλομετόχου. Θέλουμε να βοηθήσουμε να σταθεί ξανά η ομάδα στα πόδια της και ζητάμε απ' όλους τους μετόχους να το κατανοήσουν και να σταθούν δίπλα μας...».



Αν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις εξελίξεις στον Παναθηναϊκό κάντε like στην σελίδα του Newspao.gr στο Facebook πατώντας εδώ.