Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

30 Μαρτίου 2012

Στην Αθήνα Ο Εξάστερος!

Μετά τη μεγάλη νίκη επί της Μακάμπι και το 2-2 στη σειρά, ο Εξάστερος επέστρεψε το μεσημέρι στην Αθήνα.

Κατά την άφιξή του στο Ελ. Βενιζέλος, ο Ίαν Βουγιούκας τόνισε: «Είχαμε μία πάρα πολύ δύσκολη αποστολή στο Ισραήλ. Η αποστολή αυτή έγινε ακόμα δυσκολότερη όταν χάσαμε την Τρίτη και αναγκαστήκαμε να παίξουμε την Πέμπτη ένα ματς ζωής και θανάτου. Νομίζω ότι η επιθυμία μας και η θέλησή μας να πάμε στο Φάιναλ Φορ ήταν πολύ μεγάλη και πήραμε δύναμη από τους ίδιους μας τους εαυτούς και ο καθένας από τους συμπαίκτες του.

Το τεχνικό επιτελείο έκανε πολύ σκληρή δουλειά. Οι προπονητές μας βοήθησαν να αντεπεξέλθουμε στις δυσκολίες και να πάρουμε μία σπουδαία νίκη. Δεν έχουμε τελειώσει ακόμα όμως, την άλλη Πέμπτη (05/04) στο ΟΑΚΑ πρέπει να πάρουμε ακόμη μία νίκη για να πάμε στο Φάιαναλ Φορ. Ακούω ότι την Πέμπτη στο ΟΑΚΑ θα υπάρχουν 30.000 κόσμος. Μακάρι να έχει τόσο κόσμο για να μας βοηθήσει να πάρουμε μία νίκη που θα την θυμόμαστε για πολύ καιρό, απέναντι σε μία σπουδαία ομάδα. Θα είναι μία νίκη με την οποία θα πάμε και στο Φαιναλ Φορ».


Αν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις εξελίξεις στον Παναθηναϊκό κάντε like στην σελίδα του Newspao.gr στο Facebook πατώντας εδώ.