Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

3 Μαρτίου 2012

Οι σκέψεις των Γιαννακόπουλων

Ο Ανδρέας Βγενόπουλος… άπλωσε το χέρι και μένει να διαπιστωθεί αν ο Παύλος και Θανάσης Γιαννακόπουλος θα απλώσουν το δικό τους!

Η κίνηση του Mr. MIG να ζητήσει από το Δ.Σ. της ΠΑΕ να βραβευθούν οι Γιαννακόπουλοι αιφνιδίασε τα δύο αδέλφια, αλλά προκάλεσε θετικά σχόλια…

Είναι δεδομένο πως αν τους ζητηθεί να παραστούν στο ΟΑΚΑ και να τιμηθούν πριν από τη σέντρα του μεγάλου ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, τότε θα αποδεχτούν την πρόσκληση και φυσικά θα δώσουν κανονικά το «παρών» στο γήπεδο…

Από `κει και πέρα βέβαια, τα δύο αδέλφια έχουν εύλογες απορίες για το timing της συγκεκριμένης κίνησης, ενώ κάποιοι την συνδέουν με την επικείμενη αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου και το ενδεχόμενο συμμετοχής τους…

Είναι δεδομένο πως ο Παύλος και ο Θανάσης Γιαννακόπουλος έχουν αποτραβηχτεί από τα κοινά του ποδοσφαιρικού τμήματος και μέχρι αυτή την ώρα δεν προτίθενται να συμμετάσχουν στην αύξηση.

Η αλλαγή των δεδομένων μπορεί να γίνει μόνο αν διαπιστώσουν πως υπάρχει πρόθεση από όλους τους μετόχους να μπουν με το ποσοστό τους και σ' αυτή την περίπτωση είναι πολύ πιθανό να αλλάξουν απόφαση, να δραστηριοποιηθούν, ώστε να ακολουθηθεί κοινή γραμμή.

Από `κει και πέρα, συγκρατημένη αισιοδοξία είναι το συναίσθημα που απορρέει από τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, όσον αφορά την επικείμενη αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, που εν μέρει θα δώσει λύση σε κάποια εκ των οικονομικών προβλημάτων που ταλανίζουν την ΠΑΕ.

Το ένα δεδομένο που κάνει τους ιθύνοντες του «τριφυλλιού» να αισιοδοξούν είναι η τιμή της μετοχής που θα κυμανθεί στο 0,33 του ευρώ, κάτι που επιθυμούσε ο εκ των μετόχων, Ανδρέας Βγενόπουλος.

Από το περιβάλλον του οποίου εκτιμάται το πολύ αισιόδοξο ενδεχόμενο που αφορά στην ΑΜΚ, ότι το ποσό που θα συγκεντρωθεί ενδέχεται να είναι μεγαλύτερο των 8 εκατομμυρίων ευρώ! Ωστόσο από άλλες πηγές ευχαρίστηση και (μερική) ανακούφιση θα υπάρξει εάν το ποσό που θα συγκεντρωθεί θα κυμανθεί από 5 έως και 8 εκατομμύρια.

Στα ποσά που αναμένεται να καλύψουν την επικείμενη ΑΜΚ, έκπληξη θα θεωρείται αν ο Αδαμάντιος Πολέμης «μπει» με ένα ποσό που θα κυμαίνεται στα 2 εκ., ωστόσο εκτιμάται ότι θα βάλει κάτι παραπάνω από το ποσοστό που του αναλογεί.

Από τα μεγάλα «στοιχήματα» είναι το να πειστεί να συνδράμει οικονομικά και ο πρώην πρόεδρος τους Παναθηναϊκού, Νικόλας Πατέρας προσθέτοντας ακόμα 700.000 ευρώ!

Πάντως για να ξεπεραστούν τα 8 εκατομμύρια ευρώ θα πρέπει να γίνει να γίνει η έκπληξη από κάποιον μέτοχο ή από κάποιον που βρίσκεται εκτός μετοχικού σχήματος!

Αν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις εξελίξεις στον Παναθηναϊκό κάντε like στην σελίδα του Newspao.gr στο Facebook πατώντας εδώ.