Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

6 Φεβρουαρίου 2012

Καλάθης " Θέλω περισσότερους τίτλους"

Ο Νικ Καλάθης στην κοπή πίτας των ακαδημιών εξέφρασε την επιθυμία του να κατακτήσει και άλλους τίτλους με τον Παναθηναϊκό


Οι δηλώσεις του αναλυτικά 



«Θέλω να κερδίσω περισσότερους τίτλους. Θέλω το Κύπελλο Ελλάδας το οποίο δεν έχω και ένα ακόμα Ευρωπαϊκό», είπε ο Νικ Καλάθης και πρόσθεσε: «Είναι δύσκολα τα παιχνίδια που έρχονται. Πρώτα όμως θα πρέπει να κοιτάξουμε τη δουλειά μας την Πέμπτη κόντρα στη Φενέρ. Θα έρθουν έτοιμοι να παίξουν και θα είμαστε το ίδιο έτοιμοι και εμείς. Έχουμε μερικές προπονήσεις ακόμα και μετά θα πρέπει να μπούμε στο γήπεδο να παίξουμε όσο το δυνατόν καλύτερα»
Για τον αγώνα με την Φενέρ τόνισε
«Η άμυνά μας ήταν καταπληκτική. Πετύχαμε και κάποια δύσκολα καλάθια και γενικά είχαμε πολύ καλή απόδοση. Όσο για μένα, προσπαθώ απλά να βοηθήσω με κάθε τρόπο την ομάδα μου. Με την άμυνα, με το να τρέξω στο γήπεδο και ό,τι άλλο χρειαστεί».
«Μετά το τέλος του αγώνα με τη Φενέρ, θα κοιτάξουμε και τον Ολυμπιακό, ένα παιχνίδι για το οποίο δεν θέλω να μιλήσω ακόμα καθώς είναι αρκετά μακριά».

Επιμέλεια: Newspao.gr team
Αν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις εξελίξεις στον Παναθηναϊκό κάντε like στην σελίδα του Newspao.gr στο Facebook πατώντας εδώ.