Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

6 Ιανουαρίου 2012

Ο Μόρας και οι άλλοι

Στον Παναθηναϊκό θέλουν να ικανοποιήσουν την επιθυμία του Ζεσουάλδο Φερέιρα για την απόκτηση κεντρικού αμυντικού. Προτάθηκε ο Ντεαλμπέρτ.

Και πριν αλλά και μετά τις απουσίες των Καντέ και Μπουμσόνγκ, η απόκτηση στόπερ είναι επιτακτική ανάγκη για τον Παναθηναϊκό.

Η περίπτωση του Βαγγέλη Μόρα έχει απασχολήσει τον Παναθηναϊκό και φαίνεται να έχει κάποιες πιθανότητες. Ο διεθνής άσος θα μείνει ελεύθερος στις 15 Ιανουαρίου από τη Σουόνσι και στον Παναθηναϊκό έχουν την πρόθεση να του προσφέρουν συμβόλαιο αν δώσει το «ΟΚ» ο Φερέιρα.

Όσο για τον Μιγκέλ Βίτορ, ο Φερέιρα ξέρει τον παίκτη και δεν… καίγεται για να τον φέρει στον Παναθηναϊκό. Ο τεχνικός των «πράσινων» έχει τις γνωριμίες που απαιτούνται για να έρθει ο άσος της Μπενφίκα ως δανεικός στον Παναθηναϊκό, αλλά θα δει την περίπτωσή του μόνο αν δεν βρει κάτι άλλο καλύτερο. Το ίδιο ισχύει και για τον Ντουγκλάο που δεν ήταν στις επιλογές του ούτε το καλοκαίρι όταν έμεινε ελεύθερος από την Καβάλα και κατέληξε τελικά στην Μπράγκα.

Επιμέλεια: Newspao.gr team
Αν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις εξελίξεις στον Παναθηναϊκό κάντε like στην σελίδα του Newspao.gr στο Facebook πατώντας εδώ.