Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

3 Ιανουαρίου 2012

Με Τοτσέ και Καραγκούνη για το διπλό

Αρκετές αλλαγές θα έχει η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού στο Αγρίνιο, λόγω των πολλών απουσιών.

Ο τραυματισμός των Κουίνσι και Ρούντολφ και η απουσία Λέτο, ανάγκασε τον Φρέιρα να κάνει πολλές αλλαγές για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό.

Στη σημερινήπροπόνηση έδειξε πως θέση στην αρχική ενδεκάδα αναμένεται να πάρουν οι Τοτσέ και Καραγκούνης. Ο Ισπανός επιθετικός τοποθετήθηκε στην ομάδα των βασικών ενώ του δόθηκε συγκεκριμένη θέση στην άμυνα, όταν η ομάδα αποκρούει κόρνερ αντιπάλου, στο πρώτο δοκάρι.

Παράλληλα, ο Γιώργος Καραγκούνης είναι πολύ πιθανό να αρχίσει τον αγώνα στο Αγρίνιο αντί του Κλέιτον, με τον Φερέιρα να ζητάει από τον Έλληνα μέσο να εκτελέσει έξτρα πέναλτι στην προπόνηση, καθώς ο Λέτο είναι αυτός που εκτελεί φέτος για τον Παναθηναϊκό και αύριο (04/01) θα απουσιάζει λόγω τιμωρίας.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού αποτελείται από τους: Καπίνο, Ταμπάκη, Καρνέζη, Κατσουράνη, Σπυρόπουλο, Μπουμσόνγκ, Σαριέγκι, Καντέ, Βύντρα, Λαγό, Μαρίνο, Σιμάο, Βιτόλο, Καραγκούνη, Ζέκα, Τοτσέ, Μαυρία, Φουρλάνο, Πετρόπουλο και Κλέιτον.

Επιμέλεια: Newspao.gr team
Αν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις εξελίξεις στον Παναθηναϊκό κάντε like στην σελίδα του Newspao.gr στο Facebook πατώντας εδώ.