Σύλλογος μεγάλος ΔΕΝ υπάρχει άλλος!

6 Ιανουαρίου 2012

Ένα... ευχέλαιο!

Νέο πρόβλημα τραυματισμoού στον Παναθηναϊκο, καθώς ο Σαριέγκι αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο και είναι εξαιρετικά αμφίβολος για την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Κέρκυρα! OK Κουίνσι και Ρούντολφ.

Αυτό σημαίνει πως κόντρα στην Κέρκυρα, θα έχουμε αρκετές αλλαγές στην άμυνα του Παναθηναϊκού.

Οι πρώτες σκέψεις του Πορτογάλου θέλουν τον Λουκά Βύντρα να πηγαίνει στο κέντρο της άμυνας, δίπλα στον Σεντρίκ Καντέ που ακόμα δεν έχει φύγει για το Κόπα Άφρικα και θα παίξει στο ματς με τους «Φαίακες», και τον Στέργο Μαρίνο να καλύπτει το δεξί άκρο της άμυνας.

Από εκεί και πέρα το θετικό είναι ότι οι Κουλίνσι και Ρούντολφ επέστρεψαν στις προπονήσεις και έστι βρίσκονατι στη διάθεση του Φερέιρα.

Στη σημερινή προπόνηση στο Αθλητικό Κέντρο της Παιανίας, το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού περιελάμβανε: ζέσταμα, ασκήσεις κατοχής της μπάλας «5-2», ταχύτητες και δίτερμα. Ατομικά προπονήθηκε ο Νίνης ενώ ο Σαριέγκι δεν προπονήθηκε λόγω ενοχλήσεων στον αριστερό τετρακέφαλο.

Επιμέλεια: Newspao.gr team
Αν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις εξελίξεις στον Παναθηναϊκό κάντε like στην σελίδα του Newspao.gr στο Facebook πατώντας εδώ.